Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Sure BM 50-52lv

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie Czy warto kupić Sure BM w przedziale 50-52lv na Solarze królestwo żółte ?

Skile jakie ma to 3x G !!!! ( Dokładnie nie wiem jakie ale dzisiaj się dowiem bo sprzedawca musiał już spadać )

Sura jak na swój lv nie ma ani jednej misji ( Biolog all zrobiony ) co mnie zdziwiła zwłaszcza na BM :P

Konto posiada bojowca lecz nie ma EQ.

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : (

2. Czy 3x G to dobrze jak na lv 50-52 ?

3. Ile trzeba wsadzić w to konto by było one pro w PVP no i na wojenki ? ( PS. Jak możecie to podajcie mi all spis tzn Zbroja YY + 9 itp )

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona )

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle
sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : ( Opłaca !

2. Czy 3x G to dobrze jak na lv 50-52 ? Na 50-52 to bardzo dobrze :D

3. Ile trzeba wsadzić w to konto by było one pro w PVP no i na Myślę że nie dużo aczkolwiek eq z lekkim abs wojennym by sie przydało ;d

wojenki ? ( PS. Jak możecie to podajcie mi all spis tzn Zbroja YY + 9 Nwm dokładnie jakie ;c

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona ) Opłaca się zrobić poli i expić na marmurku

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Ad. 1 - Cena nie jest wygórowana, kupuj bez wahania.

Ad. 2 - Na tym poziomie to wspaniale, w przyszłości wbijesz umiejętności na P.

Ad. 3 - Na pewno pięć razy tyle ile konto jest warte.

Ad. 4 - Tak opłaca się expić/bić bossy na marmurze.

Opublikowano

500kk ? To gdzie tam się opłaca kupować jak ja za to konto muszę 50zł dać a za 500k 250zł.

PS. Czy trzeba robić 2x EQ ? Tzn PvP i Wojny ?

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie Czy warto kupić Sure BM w przedziale 50-52lv na Solarze królestwo żółte ?

Skile jakie ma to 3x G !!!! ( Dokładnie nie wiem jakie ale dzisiaj się dowiem bo sprzedawca musiał już spadać )

Sura jak na swój lv nie ma ani jednej misji ( Biolog all zrobiony ) co mnie zdziwiła zwłaszcza na BM :P

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : ( Czy warto? Raczej tak, poniewaz sam szpon +9 kd +4 pvp wart jest ok 60kk. Solara nie bedą łaczyc bo bardzo dużo osob gra na tym serverze

2. Czy 3x G to dobrze jak na lv 50-52 ? Tak

3. Ile trzeba wsadzić w to konto by było one pro w PVP no i na wojenki ? ( PS. Jak możecie to podajcie mi all spis tzn Zbroja YY + 9 itp ) Zaloguj się do m1 jinno ch1 i zobacz, na pewno nie 5 razy wiecej jak ktos Ci podał.

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona ) Ja 86 wbijałem BM i nigdy nie uzyłem poli aby expic, jedynie uzywałem do ubicia bossa. Słuchaj, dobijasz ochronke na P i mozna lajtem expic w v1/v2

do tego 75. Teraz sa dostepne mega wierzchowce co przy militarze daja az 150defa, wiec jest to spore ułatwienie. Potem w grocie od 75 też lajt... (oczywiscie jesli mowa o dobrym eq)

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

UP No a ile trzeba liczyć tak na EQ ? I czy przy kupowaniu EQ trzeba szukać tylko full PVP ? I czy trzeba mieć 2x EQ pvp / wojny ?

Opublikowano

UP No a ile trzeba liczyć tak na EQ ? I czy przy kupowaniu EQ trzeba szukać tylko full PVP ? I czy trzeba mieć 2x EQ pvp / wojny ?

To napisze Ci jakie ja mialem itemy w okolicach 70-75 do pvp

no to tak

szpon +9 kd +4 pvp, ty mozesz załatwić na swoj lvl fms'a +9 um ok 10 kd +4 pvp

jakiś hełm z 10ludzi

buty mialem 15 dwureka, a drugie to były 10miecze 1,5k pz

branse mialem 10l - srebrna +8 chyba

mialem dwie pary kolcow, jedne 5 ludzi i 10 2 reka a druga para to 15 sztylki

naszyjnik to nie pamietam czy mialem cos z absem

zbroja to 1k pz + 10 miecze z kd +4 uchylki speda i pz

i w tarczy nno

I czy trzeba mieć 2x EQ pvp / wojny ?

To juz zalezy czy cie stac i zalezy czy ci brakuje jakiegos abs.

Moje eq nie bylo idealne na Bm'ie ale ze sfery potrafiłem jebnąc.

Ciezko jest załtwic itemy np. 2x 10abs + hp lub ludzi

jak bedziesz miec hp + abs to juz bedzie dobrze

Opublikowano

No w eq to FMSy 9 um 14+ klasowe ze 3.

YY +9 z hp +abs

Wyzywka 10l

EQ z łez na Luda lub ABSa

Proponowałbym dobić 55 po to że będziesz miał każdy skill.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Czy ja wiem czy się opłaca jestem raczej osobiście sceptycznie nastawiony na kupno postaci nie lepiej ci wydać te pieniądze na zrobienie postaci swojej od początku? Przez ten czas co ją zrobisz obeznasz się dokładnie z grą.

Opublikowano

Tzn ja gra w metka 3 lata. Co do zrobienia swojej postaci to zrobienie 3 skili na G w 50-52lv to ok rok grania

Opublikowano

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : (

3. Ile trzeba wsadzić w to konto by było one pro w PVP no i na wojenki ? ( PS. Jak możecie to podajcie mi all spis tzn Zbroja YY + 9 itp )

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona )

Za każdą odpowiedz +

1.Tak i to bardzo sie opłaca , ale na twoim miejscu nie wiem czy to nie fake bo jaką masz pewność że cie nie oszuka ?

2.Tak bo bardzo żadko sie zadaża żeby ktoś miał takie skille na tym lvlu

3.Nie da sie tego określić wszystko zależy od szczęścia jakie ci bony wejdą .

4.Tak bo BM ogółem ma bardzo małe hity.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : ( Warto, warto ...

2. Czy 3x G to dobrze jak na lv 50-52 ? Bardzo dobrze długo je trzeba robić ...

3. Ile trzeba wsadzić w to konto by było one pro w PVP no i na wojenki ? ( PS. Jak możecie to podajcie mi all spis tzn Zbroja YY + 9 itp ) tego nie wiem trochę pewnie tak

hełm najlepiej 10l

kolce też naj 10 l i 15 mieczyki

yy +9 2k hp 10/15 mieczyki , 10/15 2ręka

tarcza z nno i coś zludem

mieczyk eż na luda najlepiej ..

według mnie tylko na bosski dobe u bm'ka

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Większość graczy do expa ma eq tylko z hp na twoim lvlu(no cchyba że jakieś prosy ;p ) więc jak będziesz miał hp + abs lub lud to ci różnicy nie zrobi

Opublikowano

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : ( Nie kupuj kont. Najlepiej samemu zrobić, bo jak się kupi konto to gra zaczyna się szybciej nudzi.

2. Czy 3x G to dobrze jak na lv 50-52 ? Dobrze

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona ) Na Bossy się przyda. Do Expa mniej.

Za każdą odpowiedz +

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. Warto!

2. noo nawet nawet dobrze ja na 55 mam 2x g 3x m8

3.nooo dużo trzeba kasy wsadzic. a takich rzeczy masz pełno na forum co do sury.

4.do expa wgl sie nie przyda, na boSy bedzie potrzebne i to bardzo dla sury BM

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : ( Nie kupuj kont. Najlepiej samemu zrobić, bo jak się kupi konto to gra zaczyna się szybciej nudzi.

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona ) Na Bossy się przyda. Do Expa mniej.

Za każdą odpowiedz +

Za każdą odpowiedz +

Wbicie 3 skilów na G zajmie około pół roku tak więc do tego czasu na Ci się znudzi na 100%

Opublikowano

Czy ja wiem czy się opłaca jestem raczej osobiście sceptycznie nastawiony na kupno postaci nie lepiej ci wydać te pieniądze na zrobienie postaci swojej od początku? Przez ten czas co ją zrobisz obeznasz się dokładnie z grą.

Popieram Cię ogólnie, ale patrz na skile tej postaci. Jakbym ja miał kupować postać to właśnie taką, mały lvl z dobrymi skilami. Ja mam bma 69 ze skilami m9/10 dopiero po prawie pół roku.

Opublikowano

UP No widzisz tylko teraz się ma to tym czy warto to kupić ? Bo jak każdy wie łączenie serwerów ma być itp no i co wbiją 105lv i koniec. A każdy wie że za kupnem BM idzie ok 200-300kk na EQ

Opublikowano

1. Czy warto kupić to konto za 100kk ( w grze ) ? Czy jest w ogóle sens kupna kont zwłaszcza, że będą łączyli serwery no i że serwer Solar ma już 2 lata : ( Nie. Za 100kk kupisz sobie eq i wbijesz lepszy lv :)

2. Czy 3x G to dobrze jak na lv 50-52 ? Bardzo dobrze.

3. Ile trzeba wsadzić w to konto by było one pro w PVP no i na wojenki ? ( PS. Jak możecie to podajcie mi all spis tzn Zbroja YY + 9 itp ) Myślę że jakieś 200kk + PLn na wybonowanie

4. Co do EXP warto zrobić Polimorfie ? ( chyba na tym koncie jest polimorfia nauczona ) Nie, poli tylko na archera bo nie ma jak expic :P

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Nie wiem czemu i po co ludzie chcą kupować postacie ,które tak naprawdę są stworzone tylko w internecie. Poza tym jeśli kupisz taką postać to nie masz żadnej radości ,ani satysfakcji z gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...