Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przywoływanie

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem . Naprawde nie chciałem towrzyć tematu ale od kilku dni nie można wejść do gry niektórzy jak się gra rozpoczyna niektórzy przy wybieraniu postaci ja mam problem z tym 1 dokładniej to nie moge wyjść z przywoływania najpierw wyskoczył błąd że firrewall coś tam wyłączyłem dodałem w wyjątkach do avasta i dalej to samo -,- . Nie pisał bym tego ale widze że tematy się tworzą kogo kupić itp czyli wy gracie wam działa a mi nie . Więc może mnie jakoś poratujecie co zrobiliście że wam działa bo ja już nie mam pomysłów .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

@Ref

c848.jpg

Opublikowano

Najlepiej napisz do supportu, oni pomogą, bo nie bardzo wiem co Ci się może takiego dziać. Spróbuj jeszcze zrobić reinstall, a potem pisz do supportu.

@2UP

Puknij się w łeb i powiedz jak było, najlepiej napisać chłopakowi ,,kup nowy komputer" ,,usun avasta" - co mu da usuniecie avasta? LOL ;x Jeśli Cie stać, to śmiało, kupuj sobie nowy komputer jak Ci błąd wyskoczy w grze. Kupno nowego komputera pewnie pomoże, no tak... Dobrze myślisz O_o

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie pomaga spróbuje napisać na oficjalnym forum a później do supportu :)

c848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...