Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Za co ? ; o I Jak ._.

___PrO-MaTi-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Dziś chciałem wrócić do gry Combat Arms EU , po 2 miesiącach...

Jednak mam bana...
Na 100% miałem włam na konto.. Bo jest raport z wczoraj czy tam przed wczoraj..
A Ban jest za LC - Hack
Czy mogę się starać o UnBana ?

A Co do danych , to mam wszystko...

Mój nick : ___PrO-MaTi-

A oto ten link do raportu ; /

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1027642-Hacker-___Pro-Mati&highlight=___PrO-MaTi-

Klik

988241673fbe6957641499c5b9a1684779acc50.

Pamiętaj, wróg jest tylko Jeden!

Opublikowano

Nawet jeśli to był włam, wszystko widać na ss. Hack- do tego spamuje. Na UB jest szansa max 10%. Chociaż i tak pewnie go nie dostaniesz już.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Kuuuurde :/

I Po co ja zrobiłem sobie przerwę z Combatem.. A Tak zmieniałem hasło codziennie ...

No nic i tak spróbuję napisać UB.

Opublikowano

Nie ma szans na ubanna. Nexon nie ponosi odpowiedzialności za to jak pilnujesz swojego konta. Jest to tylko i wyłącznie Twój problem jak pilnujesz swoich passów. Przykro mi bo widzę że miałem wysoki lvl.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Ja Ciebie spotkałem na alfie co mnie zdziwiło conajmniej że z taką rangą polak i zobaczyłem że spamuje już gównem od tego hacka to stwierdziłem pewnie zajebali choć może to polaczek idiota, bana już masz nałożonego, nie zależy im na Tobie pewnie więc nie licz na to że sprawdzą logi.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

No wygląda na to że tak ;). Szczerze wątpię że coś zdziałasz :/.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A z 2-3 tygodnie temu wbiles do mnie na rooma i pisales cytuje: "Sprzedam konto, no robcie screeny " "i sell acc" za iles tam euro itp spytalem czy ci konta nie szkoda, odpowiedziales ze i tak ktos ci sie wlamal na konto, a teraz opowiadasz ze wbiles po 2 miesiecznej przerwie to jak to jest ? A raportow na ciebie to jest od zaje.....

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

za co ; za niewinność jak; SZYBKO ;D ... raport nie jest powodem twojego bana ... po prostu grałeś na hackach i hsshilde to znalazł na twym kompie ...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

japierdole ziomek szkoda tej twojej rangi, kurwa. Napewno hack nikt madry by nie hackowal na takiej randze.

Pobrales pewnie jakies gowno i tyle, albo chciales pohakowac patrzysz a tu jeb nagle zaczelo spamowac albo sprzedales konto gosciu napisal ze obczaji konto wjebal sie na hacku i chodzil po roomach. :D

A ty zmieniales haslo ale ludzie juz raporty wyslali ;d

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Yhym.

Tylko , że ja hacków na kompie nigdy nie miałem i innych takich rzeczy.. a 31 marca wróciłem na CA...
Więc ja byłem nieobecny na tym koncie ; /

Ale UB spróbuję napisać.. ; /

Opublikowano

Yhym.

Tylko , że ja hacków na kompie nigdy nie miałem i innych takich rzeczy.. a 31 marca wróciłem na CA...

Więc ja byłem nieobecny na tym koncie ; /

Ale UB spróbuję napisać.. ; /

Osobiście hacków mogłeś nie mieć. Dopisz im w tickecie, że miałeś włama na konto. Ale na ssie i tak dokładnie widać jak ciśniesz na hacku. Nexon nie patrzy na to czy robiłeś to ty, czy złodziej. A skoro pisałeś jeszcze, że zmieniałeś hasło codziennie to masz keyloggera na kompie. Bo nie złamali by hasła, które cały czas jest inne.

Opublikowano

Kolego, co jak co nie masz szans na ub. Ja dostałem perma za trainera do STALKER'a. bo nawet mi to napisali, ale jak się zapytałem czy jest szansa na ub, to powiedzieli, że to nie będzie w porządku do innych, którzy dostali za to samo bana. Nie sądzę, że cię od banują, ponieważ musieliby zrobić również tak dla masy innych osób. Ogólnie nie wiadomo czy ci uwierzą nawet, że to nie ty.Chyba, że trafisz na naprawdę wyrozumiałego GM, to jakaś tam szansa jest, że specjalnie dla cb. sprawdzi IP logować i może cudem od banuje. Szansa wynosi 1:1000000

9368_gold.png

Opublikowano

Kolego, co jak co nie masz szans na ub. Ja dostałem perma za trainera do STALKER'a. bo nawet mi to napisali, ale jak się zapytałem czy jest szansa na ub, to powiedzieli, że to nie będzie w porządku do innych, którzy dostali za to samo bana. Nie sądzę, że cię od banują, ponieważ musieliby zrobić również tak dla masy innych osób. Ogólnie nie wiadomo czy ci uwierzą nawet, że to nie ty.Chyba, że trafisz na naprawdę wyrozumiałego GM, to jakaś tam szansa jest, że specjalnie dla cb. sprawdzi IP logować i może cudem od banuje. Szansa wynosi 1:1000000

Teraz już nie banują za hacki do innych gier.

Opublikowano

Włam? Takie tam gadanie , ciekawe jak się mieli włamać na twoje acc? No chyba ze używałeś jakiś stron podejrzanych (w celu szukania hackow itp.). A zresztą nie widzi mi się to. Gram w ca jakieś 3-3,5 roku i nie dostałem bana , nie mówiąc już o jakimś fikcyjnym włamaniem, wiec nie chce mi sie wierzyć w takie gadanie.Znając życie leciałeś na czymś i teraz głupio Ci więc napisałeś że się włamali.Na unbana nie masz szans na 99%. Pozdro hacki nie popłacają ;)

Opublikowano

Tak.. I co jeszcze..
Nie mam żadnych hacków .. Nie miałem i nie będę miał.

A Co do włamu , to nie wchodziłem na żadne strony w poszukiwaniu hacków.. Bo grałem czysto ..

I Włam miałem !

Opublikowano

Tak.. I co jeszcze..

A Co do włamu , to nie wchodziłem na żadne strony w poszukiwaniu hacków.. Bo grałem czysto ..

I Włam miałem !

Szczerze to mam to gdzieś kolejny pro z wysoka ranga poleciał za hacki i wcale mnie to nie dziwi.... Nie wchodziłeś na żadne strony to niby skąd mieli twoje dane itp.? Keyloger? Przy normalnej pracy zajebiście ciężko to ściągnąć (dużo ściągam z neta i również w życiu nie miałem problemu z wirusami , keylogerami). Nie przekonasz mnie ze grałeś czysto i do tej bajeczki z włamaniem się na twoje acc.

A tak jak napisałem na 99% unbana nie dostaniesz

Opublikowano

Tak.. I co jeszcze..

I Włam miałem !

Tak ciekawe ukradli ci konto jasne. A te raporty z klanowek http://forum.nexoneu.com/showthread.php?994859-Hacker-___PrO-MaTi http://forum.nexoneu.com/showthread.php?991559-Hacker-___PrO-MatI to pewnie tez gral ten co ci ukradl konto, przy okazji pewnie jeszcze sie podal za ciebie na ts i podrobil twoj glos, a reszta raportow za glitch, bug abuse, tyle tego ze pewnie pomyslales ze i tak dostaniesz bana predzej czy pozniej i konto jest juz stracone wiec poleciales na calego, a teraz sie obudziles udajesz i wymyslasz jakies dziwne historie !

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Tak ciekawe ukradli ci konto jasne. A te raporty z klanowek http://forum.nexoneu.com/showthread.php?994859-Hacker-___PrO-MaTi http://forum.nexoneu.com/showthread.php?991559-Hacker-___PrO-MatI to pewnie tez gral ten co ci ukradl konto, przy okazji pewnie jeszcze sie podal za ciebie na ts i podrobil twoj glos, a reszta raportow za glitch, bug abuse, tyle tego ze pewnie pomyslales ze i tak dostaniesz bana predzej czy pozniej i konto jest juz stracone wiec poleciales na calego, a teraz sie obudziles udajesz i wymyslasz jakies dziwne historie !

Hahhahah dzięki ziomuś za info, już pewnie nic wiecej w tym temacie nie napisze bo sie okazalo ze hackowal i na takiej wysokiej randzie. Debil czysty debil

O kurwa ile na niego raportów coś mi sie wydaje ze ta range tez na haxie nabil :D

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

A ja ci w tym wypadku wierze ze nie haksiles bo glupota bylo by walenie na hamsach na takim koncie. Niemniej podejrzewam ze miales taki sam przypadek jak moj kumpel z klanu-ranc LTC-ZAWSZE GRAL UCZCIWIE JEDNAK KIEDYS ZAREJESTROWAL SIE NA JAKAS STRONE (ogłoszenie na megafonie) NA KTOREJ PISALO ZE MOZNA OTRZYMAC DARMOWE BRONIE ZA ZALOGOWANIE(przestrzegam przed tym) i to wlasnie byla wpadka.Po tygodniu jego konto zaczelo spamowac wczasie kiedy on niegral i poszly raporty i BAN.

Byc moze kiedys sam sie logowales na takich stronach i dopiero teraz zostalo to wyciagniete.

Nic tylko zostalo ci zaczynac od nowa (wspolczuje bo jak byles dobry to kicki beda latac hurtem).

Ps.po obejrzeniu filmu to taki czysty niebyles-niewierze w takie przypadki z tym RPG

ps.po obejrzeniu 2 filmu-hak jak CH......

Opublikowano

hahah.. rozwalacie mnie -,-

Po 1. Są filmiki z klanówek , ale mogli się podać za prawowitego Właściciela , ponieważ mnie nie znali... Jak grałem to nie dochodziłem przeważnie do clanów... a jak dochodziłem , to byłem bez ts..
Po 2.Ja ciągle grałem Nemexisy i HQ ;]
Po 3. Nie ma żadnego hacka na level ;] pomyśl... kiedyś był , lecz kiedy to było. -.--

Opublikowano

Panowie darujcie sobie zbędne komentarze. Powoli zaczyna się offtop i najazd na autora. Jeśli to się powtórzy jeszcze raz, temat zostaje zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...