Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moje staty Cho'Gathem

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym chciał team to bym grał z kumplami . ;d

A build czemu zły? Jak byś miał lepszy to możesz mi go dać na pw lub w komencie ;p

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie słuchaj tych co mówią że bulid zły. Bulid dobry ale ja radze ci ten kapelusz kupić od razu po tym jak kupisz buty. Staty dobre jak na amatora :) .

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Kiedyś tam jak zaczynałem grę dostałem 30 lvl od kumpla ale mu oddałem bo rozgrywka na takim poziomie to za wysokie progi :D

Wolałem sobie zrobić konto nowe i jakoś mi idzie ;)

I miło widzieć tak pozytywne komentarze z waszej strony.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Poziom niski, ale to dobrze, że już coś ogarniasz. Ćwicz skilla, a będzie jeszcze lepiej :)

10lvl :f Więc nie ma aż takiego poziomu. Ale gratki i rozwijaj się dalej.

Dla niego to właśnie jest poziom, na którym gra wiec dlaczego ma być to dla niego niski poziom? Nie rozumiem.

@top

brawo, oby tak dalej ;)

<>

Opublikowano

Nie słuchaj tych co mówią że bulid zły. Bulid dobry ale ja radze ci ten kapelusz kupić od razu po tym jak kupisz buty. Staty dobre jak na amatora :) .

Po chuj go w błąd wprowadzasz? Od kiedy się rabadona rashuje na Cho?! Dafuq?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Po chuj go w błąd wprowadzasz? Od kiedy się rabadona rashuje na Cho?! Dafuq?

No jak pisałem jestem amatorem dokładnie jeszcze nie wiem czy Rabadona można myślałem, że jest dobry bo daje 120 AP no to kupiłem xD

Teraz to i tak zbieram na jakiegoś Tanka może Volibear lub Katarine kupie ew. Lux

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jeśli grasz na solo topie:
Buty mercurego -> Rods of Age -> Iceborn -> Rabadaba -> Rylai -> Item sytuacyjny

Jeśli grasz na midzie:

Buty na przebicie -> Rabadaba -> Rylai -> Rods of Age -> Zonya -> Item sytuacyjny

Jeśli grasz w jungli:

Buty merca -> Iceborn -> Warmog -> Rods of Age -> Rabadaba -> Item sytuacyjny

Itemy sytuacyjne:

Def: Zonya, Guardian of Angel, Warmog, Athene's Unholy Grail, Abyssal Scepter, Banshee Veil, Wits End

Ap: Archangel's Staff, Deathfire Grasp, Liandry's Torment

//Reklama OFF.

Opublikowano

Oj nie słuchaj tych złych buildów. Jak dobrze ci się na nim gra to czemu nie? Build się robi pod swoją grę a nie ,,bo ktoś tak wymiatał to ja też zrobie". Ja gratuluję ci. Nigdy lux i cho nie potrafiłem grać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...