Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć ;-)

Błękitna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie w moim temacie ;-)
Nie wiem, czy dany temat będzie co kolwiek wnosić do tego wszystkiego, ale gdyż na forum nie ma działu "Przywitaj się" Bardzo chętnie chcę przywitać się z Wami właśnie w tym temacie.

Jestem Natalia i mam xxx tą informację pozostawię dla bardziej bliskich i znanych mi osób. Mieszkam w Warszawie, a w wolnym czasie pogrywam w gry mmorpg. Głównie 3D.
Na forum trafiłam dość dawno, jednakże postanowiłam założyć konto, gdyż pomyślałam, że to nawet dobra sprawa.
Myślę, że nasza wspólna praca będzie doskonała. ;-)
No może nie, aż tak bardzo, ale przynajmniej mam taką nadzieję.

Jeżeli kto kolwiek, z Was ma pytanie odnośnie mnie, możecie pisać je u dołu w komentarzu. Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Nikt się tu nie wita, bynamniej mi tu nie wiadomo. Zaraz Ci temat zamkną, bo zrobi się spam. ps. Cześć :)

A trudno się mówi, jak zamkną to zamkną :)

Dobrze ja mam pytanie.Masturbujesz się?

Nie ; )

Opublikowano

Dobra a teraz na kolana.

Witaj Natalio ja też mam nadzieje że wykażesz się dużym zaangażowania bo ja postaram się włożyć całego w tą współpracę.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie w moim temacie ;-)

Nie wiem, czy dany temat będzie co kolwiek wnosić do tego wszystkiego, ale gdyż na forum nie ma działu "Przywitaj się" Bardzo chętnie chcę przywitać się z Wami właśnie w tym temacie.

Jestem Natalia i mam 11 lat . Mieszkam w Warszawie, a w wolnym czasie pogrywam w gry mmorpg. Głównie 3D.

Na forum trafiłam dość dawno, jednakże postanowiłam założyć konto, gdyż pomyślałam, że to nawet dobra sprawa.

No może nie, aż tak bardzo, ale przynajmniej mam taką nadzieję.

Jeżeli kto kolwiek, z Was ma pytanie odnośnie mnie, możecie pisać je u dołu w komentarzu. Pozdrawiam ;-)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...