Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bitwa treningowa

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa ... masz opcje zapros tak ciezko zaobaczyc? ja pierdole co za lenie tutaj są..

Gejj, mam wrażenie, że w ogóle nie znasz się na Wocie... Nie da się do Treningu Bojowego (jeżeli o to ci chodzi)... Poza tym Gejj, to jest Forum a na Forum się pomoga :) W chodzisz w taką małą strzałke pod "Graj" i tam jest napisane "Bitwa Losowa", klikasz w to, a następnie pokazują nam się przeróżne opcje... Klikasz w "Stwórz Pluton", a póżniej zapraszasz znajomego... Więcej niż 1 nie da się, chyba że masz konto premium... Mam nadzieję, że pomogłem... Czytaj sygnaturę :D

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Ale kolega mówi o bitwie treningowej, nie wiem czy chodziło mu o pluton. Jeżeli chcesz w bitwie treningowej zaprosić kogoś ze znajomych robisz tak: 1.Klikasz "Bitwa Losowa" --> 2.Wybierasz "Bitwy Treningowe" --> 3.Klikasz "Stwórz Pokój" --> Zakładając pokój klikasz "Tylko zaproszeni" jeżeli chcesz grać z wybranami osobami --> Po stworzeniu pokoju masz "Zaproś" i możesz zapraszać znajomych, klanowiczy albo kogoś z zewnątrz.

Opublikowano

do plutonu to wiem bo zapraszałem, ale gdy zakładam pokój i chcę zaprosić do zaproszenie nie dochodzi. ale i tak wielkie dzięki

Opublikowano

Możliwe, że kolega jest na innym serwerze, albo źle wpisujesz nick. Możliwe, że ci Primma Aprillis robi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...