Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Język

tzol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj nie wiem czy wiesz, ale te pliki sa juz skomplikowane....

ps.

Odpalam pytona wyskakuje mi czarne okienko i wylacza mi komputer;/

Opublikowano

Ja nie mowie ze mam problem z odpaleniem hacka tylko pythona.....

Odpalam pytona wyskakuje mi czarne okienko i wylacza mi komputer;/

Opublikowano

Otwórz plik py notatnikiem, następnie utwórz plik 'logininfo.py' w folderze metina (bez moda) i skopiuj tam zawartość fishbota.

Później np. pozmieniaj coś, uruchom ponownie metka i zobacz co się stało. Tak właśnie musisz się uczyć.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Otwórz plik py notatnikiem, następnie utwórz plik 'logininfo.py' w folderze metina (bez moda) i skopiuj tam zawartość fishbota.

Później np. pozmieniaj coś, uruchom ponownie metka i zobacz co się stało. Tak właśnie musisz się uczyć.

moim zdaniem lepszym sposobem bedzie MH od kamera,ma tam również pyloadera,a to co podałeś nie zawsze działa :)

Opublikowano

Stary, ale ja wróżką nie jestem. Napisz krok po kroku co robisz.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

wersja 2.2 do metina, ale ten interpreter przyda ci sie tylko i wylacznie do kompilowanias skryptow. W nim nie piszesz nic tylko edytujesz notatnikiem plik .py i potem na biezaco odpalasz sobie go np. python loaderem w metinie i sprawdzasz errorlog czy nie ma zadnych bledow, jak sa to naprawiasz.

Bez jakichkolwiek podstaw programowania nawewt sie za to nie zabieraj. Jask nigdy nie miales do czynienia z programowaniem to polecam najprostszego pascala, klika tygodni studiowania poradnikow z internetu i wtedy mozesz sie brac za pythona.

Opublikowano

O kurcze, fb raczej na poczatek nie dam rady zrobic ;p?

Mogli byscie mi podsunac pomysl co bym mogl zrobic na poczatek? Latwego cos;p

Jak nie jak tak.

Pythona znać nie musisz.

Wystarczy tut z AutoIt imagesearch (szuak obrazka) usupia na chwilke program i klika spacje. Sam sie to bawiłem lecz python lepszy do cheatów ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...