Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dla _sk1b4_ czy Unbelievabei - jak kto woli :)

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste, jeżeli był zbanowany w logach, to raczej tego Ghost Aima miał. (;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

na 3 kontach jeszcze :3 i jeden raz go gm złapał hue hue.

Pozdrawiam rude dzieci

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Załatwię żeby ktoś to do media przeniósł bo to film -.- . Nie skomentuję tu nic, lecz ostrzegam. Jeśli będzie flame, temat zostanie zamknięty i każdy użytkownik, który weźmie udział w flame war zostanie nagrodzony.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Żaden flame :-) Ja tylko wstawiłem filmik. Link ------------> https://www.youtube.com/watch?v=jldEyZWo9Mg <--------------

Jeżeli pod filmem klikniesz ikonkę Youtube wyświetli Ci się film na yt :-)

Wiem, że to nie flame. Ale nie którzy mogą to tak odebrać i zaraz zacznie się wyzywanie wszystkich. Nie chodzi mi w tym przypadku konkretnie o Ciebie, ale zawsze znajdzie się osoba, która wszystko hejtuje. Co do filmiku. Na wersji mobilnej nie pokazuje wogólę tego okienka z filmem tylko jest puste pole. To tyle z mojej strony. Zobaczymy jak odbiorą to inni użytkownicy. Miejmy nadzieje, że pozytywnie bez zbędnych wyzwisk.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mi działa na komie.

Rozumiem już wszystko, ty jesteś konkurencją dla skiby, dlatego chciał ci narobić wrogów..

Mam nadzieję, że po tym filmiku ludzie będą jego wyrzucali z mixpoli tak samo jak ciebie teraz przez jego filmik.

76561198090890807.png

Opublikowano

Ale przez dzieciaq mam otwartego reporta i nie wiem co z tym zrobić :/ http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1017335-Hacker-IgorPol-lt-selfowned-gt/page3&highlight=IgorPOL

Głupio grać jak ma sie otwarty report, nie ? Może kto uważa że report niesłuszny da jakieś -1 ? :-(

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

To dlaczego nie zamknął? Wiem że nie mają ale grać z otwartym reportem to szkoda czasu bo może jutro dostane bana? Gdy mi go zamknął to będę happy :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Ja także z nim grałem :-( I jeszcze mnie o hacki posądził...no ale takie życie...szkoda szkoda :-(

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Najlepiej sądzić innych o hacki , jak sam się je ma...

Święte słowa...

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

100 % hack.
Reportujcie żeby bana dostał <3
Ahhh nie ma to jak nie wiedzieć co to jest spreed <3
w 1 montagu to jest naśmieszniesze bo to nexon bug ;***
jakoś turner eXo itp też tak majo <3333333333333333333
a tą gre? mam w dupie i się bawiłę ostatnio bo i mam bana + tego nie żałuje bo to było lepsze niż rok czystej gry

Opublikowano

100 % hack.

Reportujcie żeby bana dostał <3

Ahhh nie ma to jak nie wiedzieć co to jest spreed <3

w 1 montagu to jest naśmieszniesze bo to nexon bug ;***

jakoś turner eXo itp też tak majo <3333333333333333333

a tą gre? mam w dupie i się bawiłę ostatnio bo i mam bana + tego nie żałuje bo to było lepsze niż rok czystej gry

Turner? Stary lilceng o tym zrobił klip...on ma pare kont zbanowanych za ''bullet bug'' za co nie banują :3 a Ty w tej chwili się przyznałeś że miałeś hacki.

Ja gram czysto i przez Ciebie odechciało mi się grać ;-) bo jakieś dzieci kickują za hacki na mix polu :) (staty 2-8)

Ciekawe skiba jak Ty grasz snipą...ostatnio z Tobą przegrałem ale już wszyscy wiemy czemu. W sumie fajnie że się przyznałeś. Serio wielki + dla Ciebie, tylko po co mi reputacje psujesz?

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

na haxach garłem gdzieś tak 1,5 tygodnia temu ;) i wiesz dlaczego? żeby skończyć z tą grą ;) jak teraz nie mam żadnego acc to w to gówno nie będę grał. Za bardzo mnie to wciągnełą i zaniedbałem życie prywatne. Tylko dlatego. a nie żeby sie chwalić jaki to ja jestem zajebisty.

Bullet bug to jest takie coś że masz w magazynku podwojone ammo.. a mi chodzi że to nie jest nic bo gdyby to był aim to by na niego nakierowało ;)

Opublikowano

Japierdziele Skiba wstyd i hańba a mówiłem że jesteś na równi albo lepszy od Igora a ty jesteś nikim ty hacku nie będę cię wyzywał a zresztą........Bo co tu dużej mówić hack i tyle a jak byś miał chociaż tyle godności to mógł byś przeprosić Igora za to że go oczerniłeś

A i wiecie co teraz już się nie dziwię czego ludzie tak grają snipami i walą no scopy czy qucik scopy wy poprostu gracie na hackach dzięki Igor.

Opublikowano

Przeciez kurwa już dawno mówiłem o tym że Skiba haxi na montagach niektórych..To mnie hajtowali ze kurwa mowie tak bo jest lepszy odemnie. Igor a takie pytanko odemnie czemu jeden montage nie nagrywales na glownym koncie tylko na jakims low ranku ?;]

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Przeciez kurwa już dawno mówiłem o tym że Skiba haxi na montagach niektórych..To mnie hajtowali ze kurwa mowie tak bo jest lepszy odemnie. Igor a takie pytanko odemnie czemu jeden montage nie nagrywales na glownym koncie tylko na jakims low ranku ?;]

A wiesz, ze myślenie nie boli?

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Ale przez dzieciaq mam otwartego reporta i nie wiem co z tym zrobić :/ http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1017335-Hacker-IgorPol-lt-selfowned-gt/page3&highlight=IgorPOL

Głupio grać jak ma sie otwarty report, nie ? Może kto uważa że report niesłuszny da jakieś -1 ? :-(

Mój imienniku spokojnie. Ten debil co nagrał ten filmik, jak używasz niby Ghile, którego nawet nie miałeś miał całkiem fajny pomysł, i prawie mu suę ciebie udało załatwić. Ziom, nie martw się. Bana nie dostaniesz, no chyba, że to ty szalałeś tym Ligorem czy jakoś tak.

Dzisiaj na forum zbanowałem kolesia o takim nicku, który wrzucał zdjęcia jakiegoś hacka. Zapewne, to jakaś parówa z forum, która chce ci narobić koło dupy .

Olej ich i graj na legalu. Tyle ode mnie.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...