Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Gra wedłuż was jest najlepszą

Budsek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WoW - najlepsza gra ever

i jeszcze może LoL

A jak nie chcesz płacic za WoWa to polecam Runes Of Magic

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Tomb Raider. <3

Anniversary - rozszerzona, ulepszona wersja legendarnego TR Legend. Grafika może nie jest zachwycająca, ale fabuła jak najbardziej. :) Dużo ciekawych misji, logiczne zadania, ciekawy system adrenaliny.

Underworld - ostatnia część znanego wszystkim TR. Poniekąd kontynuacja Anniversary. O wiele lepsza grafika, zupełnie inny system adrenaliny. Jednak fabuła dalej wciąga i jeżeli chodzi o misje/zadania to Underworld wypada chyba lepiej od Anniversary.

Rozdroża (bądź, jak ktoś woli, Reborn) - najnowszy TR, który miał premierę 5 marca 2013 r. Połączenie gry przygodowej z grą akcji i FPS-em. Tradycyjny tryb gry został zupełnie zmieniony - mamy do dyspozycji zróżnicowane bronie, nie znajdziemy typowego paska z HP, ale wraz z odniesionymi obrażeniami nasz ekran będzie wypełniał się krwią. W krytycznej sytuacji zrobi się czarno-biały. TR dość brutalny, ale przez to zdaje się być mocno realistyczny. No i tressFX, który niestety uciągnie tylko bardzo mocny sprzęt. Na koniec dodam wzmiankę o trybie multiplayer, co było innowacją. Jak dla mnie jest dobry. Poza standardowym death matchem mamy do wyboru kilka innych opcji, które nadal pozostają ściśle w klimacie Tomb Raider'a.

Mam nadzieję, że pomogłam. :P

Opublikowano

Moją ukochaną grą jest GunZ. Gra (online) stara ale tak mnie wciąga że odejść nie można.Nie ma to jak latać po ścianie z 2 shotgunami i mieczem nawalając w klawiaturę różne kombinacje by ostatecznie zabić wroga :D Mowa tu oczywiście o prywatnych serwerach bo według mnie dają o wiele więcej frajdy niż oficjalny serwer. Osobiście polecam serwer Freestyle GunZ :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...