Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakis tani hasting serwerów minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niewiem czy wybrałem dobry dział ale mam pytanko
macie jakiś [TANI] hosting serwerów minecraft bo ja mam 1 serwer na mineserv 20 slot 15 plugin ale takie są tam lagi i tam jest tak drogo troszkę
z góry dzięki.

Opublikowano

Proponuję Pukawka.pl (aktualnie mają promocję :D . 1slot 1,60 w promocji ) Za slot w normalnym przypadku jest 1,99 i aż 100mb/s łącza na slot. Możesz także wykupić własną maszyne 5 GB/ram za 100 zł lub maszyne 10gm/ram za 200 zł :).

Technik serverów ;) 

Opublikowano

Proponuję Pukawka.pl (aktualnie mają promocję :D . 1slot 1,60 w promocji ) Za slot w normalnym przypadku jest 1,99 i aż 100mb/s łącza na slot. Możesz także wykupić własną maszyne 5 GB/ram za 100 zł lub maszyne 10gm/ram za 200 zł :).

Superkomputery pentagonu z najlepszymi dyskami SSD, pamięcią RAM 1600x nie da rady uciągnąć takiej prędkości łącza przy 100 slotach;) W domowym komputerze (przeciętnym) ok 100mb/s to już problem dla procesora, 150 mb/s to już problem dla większości dysków HDD, przy 1 gb/s dysk SSD siada... A to dopiero 10 slotów... O czym Ty mówisz z tym łączem, bo nie rozumiem...?

Opublikowano

Polecam sored.pl - miła obsługa, płatności sms i wiele innych!

www.sored.pl

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

www.disCONNECT.pl

- ItemShop/widget ItemShop

- Wysokie stawki SMS

- Rozbudowany panel

- +5 Dni za kazde przedłuzenie

- Wiele form kontaktu m.in. telefoniczny.

Wesołych Świąt :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Jak najbardziej polecam www.disCONNECT.pl

Zamów serwer testowy i przekonaj się, że naprawdę warto.

Pozdrawiam.

Opublikowano

mineserv.eu uciągał mi 30 slotów bez problemu na maszynie przeznaczonej na 20 slotów :D (Taki tam trick) ale był problem bo dość często w nocy były crashe serwera :P

Teraz jestem zainteresowany pixelteam.net , bo mają dobre ceny, ale nie wiem jak z wydajnością.

Opublikowano

Taniej to chyba nie znajdziesz ale jeśli chodzi ci o tani i wytrzymały serwer koleżeński 10slot to polecam piexelteam.net

Jak chcesz serwer publiczny to musisz trochę więcej kasy dać!

mineserv.eu uciągał mi 30 slotów bez problemu na maszynie przeznaczonej na 20 slotów :D (Taki tam trick) ale był problem bo dość często w nocy były crashe serwera :P

Teraz jestem zainteresowany pixelteam.net , bo mają dobre ceny, ale nie wiem jak z wydajnością.

Naprawde hosting jest dobry mam tam 40slotow na water

Serwer Publiczny i smiga jak marzenie !

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...