Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Legenda.

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącam - ale na forum ma być niby sprawiedliwość. Mógłbym otrzymać konkretny powód zbanowania Legendy? Posty/tematy? Nie wystarczył blok na posty i ostrzeżenie?

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącam - ale na forum ma być niby sprawiedliwość. Mógłbym otrzymać konkretny powód zbanowania Legendy? Posty/tematy? Nie wystarczył blok na posty i ostrzeżenie?

Powodem takich banów jest najczęściej głupota i idiotyzm, a dowodów się nie podaje, ponieważ wystarczy wejść na profil danego użytkownika.

Opublikowano

Powodem takich banów jest najczęściej głupota i idiotyzm, a dowodów się nie podaje, ponieważ wystarczy wejść na profil danego użytkownika.

jak wejdziemy jak ma perma o.O

to trzeba tolerowac

­

Opublikowano

Nie mam jak wejść na jego profil, ponieważ ma bana i po prostu profil jest zablokowany.

Jeżeli jest rozprawa w sądzie, w której nie uczestniczysz to czy sędzia daje ci dowody? Tutaj w rozprawie bierze udział zbanowany i team moderacyjny, który ma wgląd w jego profil, przeszłość i wie więcej na ten temat niż normalni użytkownicy.

Żarty żartami, ale w tej sytuacji piszę całkowicie serio. :)

Opublikowano

Jeżeli jest rozprawa w sądzie, w której nie uczestniczysz to czy sędzia daje ci dowody? Tutaj w rozprawie bierze udział zbanowany i team moderacyjny, który ma wgląd w jego profil, przeszłość i wie więcej na ten temat niż normalni użytkownicy.

Żarty żartami, ale w tej sytuacji piszę całkowicie serio. :)

W takim razie po jaką cholere ten dział?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kaś, jak masz mózg to staraj się z niego korzystać.

Vice versa :-) Z tego co napisałeś wynika, że ten dział jest po to aby pisać temat z osobą która ma bana i nie podawać powodu - mimo tego co jest w opisie działu. Naginasz zasady?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Vice versa :-) Z tego co napisałeś wynika, że ten dział jest po to aby pisać temat z osobą która ma bana i nie podawać powodu - mimo tego co jest w opisie działu. Naginasz zasady?

Odnosiłem się do banowania za idiotyzm. Gdzie wspominałem o reszcie powodów? Czasami tutaj na prawdę załamuje mnie myślenie innych.

Dlaczego banuje się takie osoby to jest chyba oczywiste. Nikt nie ma zamiaru na forum 4fun kłócić się z zakompleksionymi ludźmi. Jeżeli nadal ktoś nie wie dlaczego występują takie incydenty to zapraszam na PW.

@Legenda.

Stwórz konto do odwołania i się odwołaj, a nie przekazuj informację poprzez kolegów.

Jako iż legenda chce się odwołać to każde inne posty będą usuwane.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

A ja po dwóch miesiącach chcę się odwołać. Wyrwałem perma za krytykowanie BR3ND'a, jeśli dobrze pamiętam. Po ponad dwóch miesiącach odpocząłem i chcę wrócić na forum a dokładniej na to konto, bo bana wyrwałem praktycznie za nic.

Edytowane przez OdwolanieASD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...