Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop kamieni duchowych

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam pytanie czy na okres świąt wielkanocnych wyłączyli drop kamieni duchowych ?

Posiadam rękawicę złodzieja i ubiłem +/- 50 best. kapitanów i żadnego kamyka tylko magiczne jajka.

To samo z metkami 40-50 ubiłem ich dość sporo i też żadnych kamyków.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Raczej nie wyłączyli ja dropłem w środę kamyka wiec raczej nie wyłączyli po za tym te kamienie raz lepiej lecą raz do bani

Opublikowano

Z best. kapitanow bardzo mała jest szansa, ja ubiłem ich setki i nie poleciał a nie jeden kamol

Ogolnie miałeś pecha, bo dropu nie wylaczyli

Opublikowano

Nie wyłączyli,to kwestia Twojego szczęścia, na ogół z best kapitana prawie nie dropią kamienie duchowe,kiedyś siedziałem cały dzień jak kartke pamiętnika robiłem i nic nie dropło.Szkoda czasu. ;)

Opublikowano

Cześć,

Posiadam rękawicę złodzieja i ubiłem +/- 50 best. kapitanów i żadnego kamyka tylko magiczne jajka.

Bodajże z bestów jest najmniejsza szansa że dropnie ci kamol więc to tylko pech . Jeżeli ubijałeś metiny to tylko od 60 lvl'a lecą dobrze kamole wcześniej nie ma gdzie to dropić.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Z tych bestów jest Bardzo mała szansa na wydropienie więc minimalna na dropnięcie tego kamyka po prostu pech ja miałem fart i wczoraj z best bez 2xręki dropnął kamyk...

Opublikowano

Najlepiej kamyki dropić z metinów 45lv +

A kwestia dropu to kwestia farta. Raz szczęście się uśmiecha a raz nie więc na to nie ma metody.

Rękawica niby zwiększa tę szansę na drop ale bardziej dla nas śmieci niż wartościowych itemów.

Opublikowano

Cześć,

Zapomnij, że dropniesz z niego kamień duchowy.

Gram od grudnia 2007 roku i przez tyle lat KILKA ich ubiłem.Dropnąłem tylko 1 kamień duchowy.

Szansa na wydropienie z niego kamyka graniczy z cudem.

Kamyki dropić z metków 40 w zwyż, masz ku/kd i jest szansa na k.duchowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...