Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rozwijanie

Buno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam kilka pytań odnośnie expa, itemów i dropu.

Mam plan dobić 75lvl, lecz wcześniej muszę trochę podrobić, gram od nowa. Od 18 lvl siedziałem w lochu małp, wydropiłem 9medali. Teraz mam 20 lvl. Czy będą mi tak samo lecieć jak na 18-19lvlu? Czy może lepiej iśc dropić w inne miejsce? Chciałbym na razie zdobyć 11 medali, żeby zrobić sobie boja. Dodam jeszcze, że mam rękawicę. Co jest dobrym zarobkiem i pewnym?
Od którego lvla lecieć na besty? 23?
Lepszy mental czy body? mental ma więcej obrony, ale mało ataku, u bodego na odwrót. Zastanawiam się nad tym. Prosiłbym o wypowiedzi w tej kwestii doświadczonych graczy.
Jak zdobyć wierzchowca, typu bengal, wilk? Nie chodzi mi o te z isu.

W trakcie będę zadawał inne pytania.

Opublikowano

Ja polecam ci Body według mnie lepszy na bossy i exp.

Ale to już twój wybór.

Wierzchowca nie wiem jak zdobyć

A Na Besty możesz spokojnie iść ale zrób eq xD

Ja bym skorzystał z rękawicy na besty dropałbyś fmsy i riby i sellałbyś.

do 35 jeszcze jest czas.

Opublikowano

na 20 tez na bossach? Da mi cos ta rekawica? Bo bijac malpy nie widze efektu, tak samo jak bez rekawicy.

Opublikowano

na 20 tez na bossach? Da mi cos ta rekawica? Bo bijac malpy nie widze efektu, tak samo jak bez rekawicy.

Coś tam da, ale rękawica głównie na metki.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Mam plan dobić 75lvl, lecz wcześniej muszę trochę podrobić, gram od nowa. Od 18 lvl siedziałem w lochu małp, wydropiłem 9medali. Teraz mam 20 lvl. Czy będą mi tak samo lecieć jak na 18-19lvlu? Czy może lepiej iśc dropić w inne miejsce? Chciałbym na razie zdobyć 11 medali, żeby zrobić sobie boja. Dodam jeszcze, że mam rękawicę. Co jest dobrym zarobkiem i pewnym?

Lepszy mental czy body? mental ma więcej obrony, ale mało ataku, u bodego na odwrót. Zastanawiam się nad tym. Prosiłbym o wypowiedzi w tej kwestii doświadczonych graczy.

1.Medale w łatwym lochu dropią do 37 lvlu

2.Na besty najlepszy drop jest do 18 lvl'a

Na oba zarobki lepszy jest mental bo jest bardziej wytrzymał tylko musisz mieć dobrą broń żeby mieć dobre dmg.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zagraj sobie Mentalem.

Posiada on bardzo wysokie dmg z skili + każdego spota powinieneś brać na luzie.

Jeżeli będziesz miał jeszcze dylemat zapraszam tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Najlepiej na tym 20lv udać się na Metki i podropić ku ew. podexpić i później udać się na metki 45+ by wydropić kamole.

Opublikowano

Zrób sobie mentala więcej spotków ogarniesz niż bodziakiem ..

Te wierzchowce dropią świadectwa z metków 5-90 lv od 19-21 godz. ale gdy nie ma żadnych eventów .. te świadectwa wymienia się na wierzchowce ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...