Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem intel hd 4000

zenon_sm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wlasnie taki problem mam laptopa firmy samsung z karta graficzna intel hd 4000 problem w tym ze z grami ktore wczesniej przed formatem mi normalnie dzialaly to teraz laguja wydaje mi sie ze to wina sterownikow nawet nie moge zainstalowac directx bo wykakuje mi cos o jakis kryptologach rowniez jak klikam na panel nividia wyskakuje mi karta graficzna nie zostala wykryta bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

pisze ze intel ale invidie w trayu tez mam ale nie moge jej odpalic no wlasnie jak sciagam ze strony producenta to wykskuje mi ze sterowniki sa aktualne nie wiem ocb

Opublikowano

Podaj dokładny model tego laptopa. Możliwe że ma zintegrowaną czyli tą HD 4000 i dedykowaną.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

tak mam zintegrowana karte graficzna intel hd 4000 2gb model to notebook samsung NP310E5C-a01pl intel i3- 3110m/4gb/500/15.6/win 8

Opublikowano

NO MAM STEROWNIKI INTELA SCIAGLEM Z GLOWNEJ STRONY PROBOJE JE ZAINSTALOWAC I PISZE ZE SA AKTULANE A I TAK MI NIC NIE DZIALA JAK PRZED FORMATEM TAKIE BLEDNE KOLO NIE WIEM CO MAM ROBIC HELP !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...