Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Let's play Promt2 #6 !

xBlueRed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny odcinek z naszej serii Let's Play ProMt2 Dhh.png Mam nadzieje że odcinek jest już trochę lepszy, gdyż sugerowałem się waszymi uwagami. Przepraszam za mikro, postaram się jak najszybciej go zmienić, ale nie chce przerywać nagrywania. Dlatego jak narazie (nie długo) pozostane przy nim tylko po to żeby być aktywny na moim kanale. Wydaje mi się, że #6 odcinek jest lepszy niż pozostałe więc nie pozostaje mi nic innego jak poznać Waszą opinię big_smile.png Przeczytajcie także opis pod filmikiem tam także umieściłem kilka informacji. Co mnie zdziwiło najbardziej? Ilość widzów! jestem naprawę w szoku, gdyż nie spodziewałem się takiej liczby, gdyż jak już mówiłem konto było założone po to by poznać opinie na temat mojego nagrywania, a tu niespodzianka ! Dhh.png Dziękuję Wam bardzo, bardzo mocno za to że jesteście ze mną i mnie wspieracie! Tak więc zapraszam do komentowania i zgłaszania uwag! Dhh.png ENJOY! smilee.png
link:

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...