Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nexanitymt2

GroupSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja otworzyłem bo nie ma żadnego info ani zapowiedzi ani o starcie więc tu dałem może ktoś jakieś info wrzuci :)

Opublikowano

Podobno ma być reset i dziś start końcowy OFICJALNY.

Myślisz, że gracze odzyskają do nich zaufanie? Nawet Tuor nie miał takiej plamy na starcie.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Oczywiście ze wrócę, serwer miał dużo problemów ale dalej zostanie najlepszym projektem tego roku. Może nie będzie 2k graczy na start ale i tak powita serwer dużo graczy w tym ja. Straciłem postać która była w piertwszej 5 serwera a;e grało się bardzo przyjemnie. Wracam i także do tego namawiam.

bez linków zewn.

Opublikowano

Oficjalny start po raz 3... Porazka team widać, że nie ogarnia. Co chwila jakieś bugi itp

Ludzi było może z 1k teraz bedzie max 500. A i jeszcze co najmniej 75% serwera grała na WH i chyba nikogo nie zbanowali :/

Ja nie polecam, trzeci raz zaczniecie gre i po 2 dniach pewnie znowu coś się zjebie.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Do kogo należało? Jestem zwykłym graczem zastanawiającym się co będzie z serwerem. Kiedyś promowałem i adminowałem na Aferia-MT2, tyle.

Opublikowano

Dla mnie administracja trochę nie ogar ale dziś jak wystartuje na nowo zawitam :)

Oficjalny start po raz 3... Porazka team widać, że nie ogarnia. Co chwila jakieś bugi itp

Ludzi było może z 1k teraz bedzie max 500. A i jeszcze co najmniej 75% serwera grała na WH i chyba nikogo nie zbanowali :/

Ja nie polecam, trzeci raz zaczniecie gre i po 2 dniach pewnie znowu coś się zjebie.

Oj uwierz mi że banowali Menotr całą noc przesiedział aby banowac :)

99737657097258797035.png

Opublikowano

Dziwne ze konto ktore zalozylo ten temat niegdys nalezalo do Erotrona aka Santriela pozdro wacuś ;p

Twoja stara należy do Santriela.

Bez kitu teraz wszedzie kurwa Santiela widzicie :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

Szkoda że tak się stało z servrem. Ja im daje ostatnią szanse;] Jak to zyebią to już na zawsze server będzie miał zyebaną reputacje ,a założyciele jego będą zerami, którzy przy nastepnym servie będą mieć big hejt;]

Opublikowano

Oficjalny planowany start serwera zostanie przekazany Wam już dzisiaj, zarówno na stronie głównej jak i Fan Page'u. dlatego prosimy Was o cierpliwość i pełną gotowość do następnego i ostatniego startu serwera

nic nie pisze ze dzis start... tylko ze dzis podadza date..

mam nadzieje ze to bd dzis, bo naprawde bd na kolo 300..

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Twoja stara należy do Santriela.

Bez kitu teraz wszedzie kurwa Santiela widzicie :D

TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS TS

Co do serwera to administracja nie ogarnia, ale serwer sam w sobie jest genialny.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Ja sie spytam tylko o jedno.

Jak można robić serwer rok i kurwa wystartować z bugami i z tak nie dopracowanym serwerem. Drop itp, zabezpieczeń przed cheatami zero a pisali ze jak ktoś na WH wejdzie to ma bana z automatu, gówno prawda bo 75% serwera grała na WH.

Serwer praktycznie nie miał juz wczoraj ataków stał cały dzień bez problemów zniszczyły ich bugi itp na serwerze. Myślicie, że jak nie zrobili tego w rok to teraz naprawią all w kilka dni ??

EthanaEU2.png

Opublikowano

Mam nadzieję że uda im się na nowo wystartować bez bugów ale na serwer wbiję dopiero po ok 1 miesiącu (jeżeli tyle wytrzyma).

Opublikowano

smiech na sali, haha

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jak dla mnie nie ruszy chyba.

Gdyby za pierwszym razem ruszył miałby około 2k online.

Wczoraj jak grałem było chyba 500 osób, dziś będzie 200?

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...