Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% PvP help

MateoZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam możecie mi polecić jakąś postać TOTALNIE pod PvP exp nie potrzebny bo an serwie można level z ItemShopu kupić więc kupie eq też niegra roli all +9 bronie najlepsze na serwerze tylko pytanie jaka psotać BM a może smok? Proszę o wypowiedzenie się w tym temacie jaka klasa i psotać i dlaczego :)

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Totalnie pod exp jest sura WP.. Dajesz Ostrze-Strach-Osłonka . A jak pvp to Ostrze-Osłonka-Palce/WIr

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Bm?

Raczej nie...

Jeżeli w itemach mozna osiagnac dużo na magie + zielone rosy (na magie) to postacie magiczne BM, Smok, Leczenie są stosunkowo słabe w PVP

Najlepsza postacia bedzie dagger - szybka,zwinna postac

Opublikowano

Totalnie pod exp jest sura WP.. Dajesz Ostrze-Strach-Osłonka . A jak pvp to Ostrze-Osłonka-Palce/WIr

Mu o exp nie chodzi ^^

A co do pytania to sura bm ;] jak ogarniesz to będziesz wymiatać :)

Opublikowano

Ludzie wy nie rozumiecie 100% pod PVP a nie jakieś jak do expa to kurwa mam max level i najlepsze eq...

Opublikowano

A ja Ci polecam Woja Mentala :) Jeśli się ma dobre EQ, dobre skile (Np. na hardach) to samym duchowym można rozstrygnąć walkę ^^

Opublikowano

@Up Woj body? Nie osłabiaj mnie... Na PL'u może to i dobra postać, ale jak mówi mój kolega - "Body na Privach to dziwka". Czemu? Mając ABS 60% Na miecze i tarczą Sokoła (Zazwyczaj do PvP noszę tą) to np, Na Pandorze jeszcze z EQ wojennym, body 210 lvl bił mi po 800 z Wira i 300 z szarży, a z hiótów po 60... Więc dlatego uważam, że body do PvP jest lipną postacią. Wszystkie inne będą od niego lepsze.

Opublikowano

Na serwerach typu metin5 itd kosą był dagger . Jeśli mialeś full eq pod kryta , szycie wartość ataku i omdlenie to robiłeś co chciałeś jako pierwszy topowy ninja na wyżej wymieniony serwerze JOINTOWO na 90 lvl robiłem co chciałem , nawet bez rosek. Z full abs na sztylety nawet z głupiego szycia po 4k wchodziło. + wszystko pod omdlenie a co za tym idzie nawet jak nie mieli uciekać przed hitami :). + na PL miałem na s12 90 ninje , obecnie 92 Skrzyp3KDaG . Podobne eq można było stosować, ale jak kto woli :)

bez gif

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia najlepszy do pvp i na wojny jest ninja archer - jak już wbijesz lv to wymiata na dużą odległość.Zanim wojownik Cię zdąrzy trafić skillem to będzie już miał połowe hp.

Opublikowano

NIEUMIECIE CZYTAC MAM 250LVL NAJELPSZE EQ NA SERWERZE JAKA POSTAĆ A NIE KURWA MEDIUM HARD EQSY NOSZ KURWA...

Opublikowano

To wytestuj wszystkie 4 i zobacz która Ci się najlepiej gra, a nie drzesz mordę -_- Bez urazy, ale coś takiego jak usunięcie postaci funkcjonuje, zmiana skili etc. A skoro tam można od razu 250 lvl wbić, to tym bardziej.

Opublikowano

Ja bym Ci polecił

Ninje Daggera ( jak ogarniesz go )

Sure BM (wystarczy dobry fms na maly lvl i jakies eq int i kox )

Ninja Archer ( poczytaj o nim w necie ) :)

Powodzenia , w wyborze :)

Pomogłem ? Daj LIKE To nic nie kosztuje !

Opublikowano

Zdecydowane polecam BM'a . Mały cd. skilli i posiada spowolnienie i mocne dmg ze skilli zwłaszcza sferka , jest prawie tak samo silna na duchowe na woju .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...