Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BattleField 3 PRemium vs Fifa 13

Baggios

Co wybrać?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka dzisiaj muszę wybrać prezent i interesuje mnie BF 3 premium i fifa 13, obie gry kocham ;D I nie wiem która zapewni mi więcej fanu i starczy na dłużej. Proszę zagłosujcie w ankiecie i napiszcie czemu akurat ta gra. każda pożyteczna odpowiedz lajkowana.

Opublikowano

fifa 13, gra na długo, wiele drużyn, nie nudzi się i jest drozsza od bf3 premium xD

Opublikowano

Gra na dłużej to na pewno nie fifa w piździerniku znów wyjdzie następna i połowa spieprzy z 13 tak było i będzie.

Battlefield niezła zabawa choć posiadam na PS3 dalej dobrze się bawię.

Fifa to samo FUT miażdży, ta "realistyczność" nie to co PES :)

logo1.png
Opublikowano

bf3 - lepszy od gównianej fify. Multi zajebisty,samoloty,czołgi,helikoptery, auta i chuj wie. Fajnie się trolluje itd. Bierz bf3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

FIFA 13 bez dwóch zdań. Posiadam obie gry i BF3 mi sę szybko znudził, fajnie się gra ale potem coraz bardziej się nudzi.W FIFIE masz tyle trybów, że możesz grać latami. Aktualnie przegrałem 400 godzin i cały czas mam chęci do gry. Możesz tam grać kariere jako menadżr, zawodnik, robić własnych zawodników, kluby, grać ze znajomymi w jednej drużynie - każdy jeden zawodnik, tryb sezonów, ultimate team gdzie możesz robić własne składy, otwierać paczki, grać online, gra jest bardzo ciekawa. Dodatkowo jest do niej ogromna ilość modów z moddingway, tymbardziej gra się nie znudzi. Bierz FIFE bez dwóch zdań, nie pożałujesz! :)

Opublikowano

miałem obie gry Bf3 ci sie znudzi ;p uwierz mi lepiej kup sobie fife jest to duzo duzo duzo lepsza gra masz tam treningi itp są turnieje do wygrania po 11tyś (esl) a ty tutaj sie opierdalasz :D FIFA 1 ZDANIEM !!!

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

miałem obie gry Bf3 ci sie znudzi ;p uwierz mi lepiej kup sobie fife jest to duzo duzo duzo lepsza gra masz tam treningi itp są turnieje do wygrania po 11tyś (esl) a ty tutaj sie opierdalasz :D FIFA 1 ZDANIEM !!!

tylko żeby wygrać w tą fife to chyba musisz byćmaniakiem i siedzieć 24/7 przez te 4 miesiące żeby coś umieć.

BF3 lepszy nie nudzi się, sam grałem ponad rok bez premium, ale znam już wszystkie mapy na pamięć i sięodechcialo.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Fifa 13

Wybierz sobie jakiś klub z Polski :)

i wygraj mistrzostwa :D

wtedy nigdy Ci się ta gra nie znudzi :0

58121063168705213211.png

Admin Cienia
Opublikowano

Wszystko jest kwestią gustu oraz tego która gra bardziej przyciąga Twoją uwagę. Ja wybrałbym BF3.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zdecydowanie bf3 gdyż jest możliwość trolowania innych graczy co za tym gra staje się bardziej ciekawsza ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

I Fifa i BF wychodzi nowy, ale jak musisz wybierać z tych to polecam BF'a, ponieważ masz dużo funu, broni, map. Jak masz zgrany, ogarnięty team to gra się świetnie i nie chcę się przerywać, a fifa to ciągle to samo grasz mecze i co? Nuda. Zdecydowanie bierz BF'a.

@ wiesiekex

No proszę cię... Fifa jescze wcześniej wyjdzie od BF'a.

Opublikowano

Jeśli na kompa, to tylko BF. Granie w FIFĘ na klawiaturze mija się z celem. A jeśli masz pady, to wybór należy do Ciebie, ale radzę brać BF, bo nawet za kilka lat mnóstwo ludzi będzie grać. No i zależy jeszcze od kompa, bo jak nie uciągnie BF na high to bierz FIFĘ.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szczerze? Battlefield 3 Premium , ale możesz poczekać troche i kupić fife 14 czy też bf4.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Ja jestem za battlefieldem, starczy na dłużej, bo nawet jak dobijesz 100 colonel możesz grać z przyjemnością dalej. Jak ci się znudzi robisz przerwę i po miesiącu wracasz.

No i oczywiste to ze bf to multipayer przedwszystkim, przyjemnie się gra jak jest dużo osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...