Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zakupić yang

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zakupić yang do Metin2, ale pytałem na paru serwisach, m.in. "metin2.cc" i na live chacie napisali że nie mają, wiecie może która firma sprzedaje aktualnie?

Opublikowano

Wejć na Allegro Wpisz Metin2 sms i wyskoczom ci yangi sms a jak zwykły sposób płatności to samo metin2yang Allegro to 100% Dają ci te yangi Polecam bo sam tam kupywałem...

Opublikowano

Kupowanie yangów na stronach takich jak metin2cc i innych tego typu własnych serwisach jest bardzo niebezpieczne.

Allegro daje Ci pełne bezpieczeństwo. Na wszystko dają gwarancję i nie musisz się niczego bać.

Opublikowano

Nie kupuj nigdzie yang prócz allegro.

Żadna strona nie daje Ci gwarancji udanych zakupów a allegro jest sprawdzone przez miliony klientów + chronią Twoje zakupy do 10 000zł.

Opublikowano

Ja też polecam Allegro,przeanalizuj jeszcze czy nie wyjdzie Cię taniej kupic jakieś itemki na danym serverze ( czasem ludzie tanio wystawiają) a później sprzedać ,niż kupować odrazu yang.

Opublikowano

A mi właśnie o to chodzi żeby od chinoli kupić ;p

Metin2.cc to jest jeden serwis z wielu pewnej ,,firmy''

Jak na metin2.cc nie ma to na wiekszosci na 100% nie bedzie.

Ogolnie boty na PL ostatnio czesciej widac, moze sie cos wrescie ruszy bo na metin2.cc juz prawie 2 miechy nie maja złota, a chciałbym kupic cos na s26.

Łap tutaj moj stary poradnik, moze Ci sie cos przyda, gdy juz yangi beda dostepne.

http://www.mpcforum.pl/topic/740897-tut-kupno-yang-na-metin2cc/

Opublikowano

Metin2.cc to jest jeden serwis z wielu pewnej ,,firmy''

Jak na metin2.cc nie ma to na wiekszosci na 100% nie bedzie.

Ogolnie boty na PL ostatnio czesciej widac, moze sie cos wrescie ruszy bo na metin2.cc juz prawie 2 miechy nie maja złota, a chciałbym kupic cos na s26.

Łap tutaj moj stary poradnik, moze Ci sie cos przyda, gdy juz yangi beda dostepne.

http://www.mpcforum.pl/topic/740897-tut-kupno-yang-na-metin2cc/

Thx, tuta widziałem, narazie niekorzystam więc nie dałem że Lubie ;d, i sądzę że niedługo yangi będą ;], temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...