Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] boss we wrotach grupowych

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Centuraka? Leć do wrót na 2 konfach jedna czołg druga ~5 osłonek w dronach reszta lasery + full speed i zajmij się na fs alienami a na czołgu jedź centuraka :D
Możesz puszczać kamikaze, jedź go z sabu dopóki osłona nie zejdzie, a potem biała/rsb na sepro i uwalisz nawet ze starą fe ;)

7yo9.png

Opublikowano

a najlepiej leciec z kims :p jeden go bije potem sie klepie na stacji i tak na zmiane. Inaczej jest dosc ciezko.. A szkoda rsb na alieny tracic :)

Opublikowano

Te wrotka kiedyś robiłem na bugu sam lub z GF!'ami lecz ten bug już chyba nie działa. Od razu biliśmy centura bez bicia alienków i w 15 min 5k Urki <3

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Robisz tak:

1. Jeden z was leci zapalić wszystkie świeczki (czy jak tam się one nazywają)

2. Kiedy zapali wszystkie świece leci daleko od centurego i lata gdzieś w kółko i odciąga całą resztę.

3. Druga osoba podlatuje do falcona i zagarnia go do strefy gdzie się pojawialiście po raz pierwszy na mapie.

4. Gdy druga osoba go tam zagarnie pierwsza osoba deda i leci spowrotem do wrót i oboje bijecie falcona.

5. Bijecie z saba aż osłona nie zejdzie potem z x3 spokojnie go pociśniecie i po falconie ( oczywiście lecicie z sepro na lasery i rakiety ).

Mam nadzieję, że pomogłem a jeśli nie trudno :P

Opublikowano

Robisz tak:

1. Jeden z was leci zapalić wszystkie świeczki (czy jak tam się one nazywają)

2. Kiedy zapali wszystkie świece leci daleko od centurego i lata gdzieś w kółko i odciąga całą resztę.

3. Druga osoba podlatuje do falcona i zagarnia go do strefy gdzie się pojawialiście po raz pierwszy na mapie.

4. Gdy druga osoba go tam zagarnie pierwsza osoba deda i leci spowrotem do wrót i oboje bijecie falcona.

5. Bijecie z saba aż osłona nie zejdzie potem z x3 spokojnie go pociśniecie i po falconie ( oczywiście lecicie z sepro na lasery i rakiety ).

Mam nadzieję, że pomogłem a jeśli nie trudno :P

Kolega ma racje lecz łatwiej bedzie jeśli :

Jedna osoba leci zapala wszystkie bojki zabiera bossa ciągnie do 1 bojki i ginie . Boss czeka na 1 bojce ,

Gdy pierwszy gracz sie wyklepie to lecicie we 2 na bosa i :

Bijecie na zmiane gdy bos bije jednego on odlatuje i sie klepie troche wtedy bos zaczyna 2 bic i tak na zmiane . Jeśli macie premki to bedzie szybko

Testowane w 20 minut 2,5k uri jeśli ktoś ma wprawe

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Kolega ma racje lecz łatwiej bedzie jeśli :

Jedna osoba leci zapala wszystkie bojki zabiera bossa ciągnie do 1 bojki i ginie . Boss czeka na 1 bojce ,

Gdy pierwszy gracz sie wyklepie to lecicie we 2 na bosa i :

Bijecie na zmiane gdy bos bije jednego on odlatuje i sie klepie troche wtedy bos zaczyna 2 bic i tak na zmiane . Jeśli macie premki to bedzie szybko

Testowane w 20 minut 2,5k uri jeśli ktoś ma wprawe

Jeżeli ktoś ma wprawę to można zarabiać po 35 k uri/h ;)

b_560x95.png

Opublikowano

ciekawe jak ? hmm bijac we 2 musiał bys zrobic 14 wrót w godzine , wychodzi ze 4 minuty jeden ups ale w 4 minuty wątpie ze wyciagniesz i otworzysz wszystkie bojki

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Chyba TROCHĘ przesadziłeś z tym 35 k uri/h :D

Ja z kolegami ostatnio kiedy bot nieaktywny :P sporo razy przechodziłem wrotka grupowe i powiem że opłaca się ( jeśli jest was 2 ) 1-7, 4-5, Low.

To jest moja opinia nie mówię, że tak jest najlepiej żeby nieporozumień nie było.

Opublikowano

Tak sie tego nie robi .

Nie trzeba pekac. Jedna osoba odpala bojki i krazy z alienami druga wyciaga falcona. Potem gubi alieny i razem lub samemu bije sie falcona Aegisem na podkretce nawet z x3.{Full LF4} Mysle ze pomoglem. Pytania na pw.

A wychodzi gdzies dla srednio wprawioncych w 12 minut 2,5 k

Opublikowano

ciekawe jak ? hmm bijac we 2 musiał bys zrobic 14 wrót w godzine , wychodzi ze 4 minuty jeden ups ale w 4 minuty wątpie ze wyciagniesz i otworzysz wszystkie bojki

otwieram bojki wyciągam bossa bez pękania we wrotach,2 konta bijące z x3 na złocie, przy koncówce hp wywalam konto z gr daje się ubic głównym dobijam o mam cale 5k, narazie najszybciej udało mi się z odpaleniem bojek i ubiciem bosa te wrota w 7 min zrobić i najwięcej 40 k uri/ ale zazwyczaj jest te 35/h :)

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...