Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam problem z LOLem

Rozkmina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przepraszam że piszę taki post ale nie wiem gdzie szukać pomocy. Mam problem z LOLem. Otóż loguje się do gry, zaczynam nowy mecz, wybieram postać itp. gdy przychodzi czas na ładowanie się postaci to przy kilku nastu/dziesięciu procentach ekran ładowania znika. Nie pokazuje się żaden błąd, tylko ekran ładowania znika. Problem wystąpił z dnia na dzień. Nie instalowałem nic w tym czasie ani nie usuwałem. Pomyślałem że ostatnia deska ratunku to format. Tak też zrobiłem, ściągnąłem LOLa od nowa, spaczowałem, włączam i podczas ładowania postaci problem znowu się pojawił. Próbowałem na dwóch różnych kontach i wyłącza się. Proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co to może być. pozdrawiam
Serwer: EU północ/wschód
System i oprogramowanie: Windows 8
Jaki masz sprzęt: 4gb ramu, intel i3 2.2ghz, intel hd graphic 3000
Opis problemu: podczas ładowania postaci gra wyłącza się
Od kiedy tak się dzieje: z dnia na dzień, stało się to z środy 27.03 na czwartek 28.03
Jak probowalem naprawic problem: naprawiałem 2 razy lola, sformatowalem dysk i zainstalowalem lola od nowa

Dodam jeszcze, że oglądać mecze mogę jeżeli ktoś gra. Załaduje wszystkich graczy po 100% i włączy ich grę. Wszystko działa sprawnie bez lagów i przycięć. Ale jeżeli ja sam chcę zagrać to załaduje mi jak już wcześniej mówiłem kilkanaście procent i wyłączy okno ładowania postaci.
Proszę was doradźcie coś

Opublikowano

Miałem już pisać mądry post o sterownikach ale skoro możesz oglądać mecze innych to to jest bardzooo dziwny problem...

Tak się dzieje przy instalowaniu custom skinów ale skoro robiłeś formata i repaire to odpada... nie brak Ci może jakiś bibliotek? i mam rozumieć że ta karta to integra, chociaż skoro możesz oglądać innych to nie ma nic do karty... stary nie wiem, idź na forum lola (oficjalne) i spam aż nie odpowie Ci jakiś Dev Riotu od tych spraw.

Opublikowano

Miałem już pisać mądry post o sterownikach ale skoro możesz oglądać mecze innych to to jest bardzooo dziwny problem...

Tak się dzieje przy instalowaniu custom skinów ale skoro robiłeś formata i repaire to odpada... nie brak Ci może jakiś bibliotek? i mam rozumieć że ta karta to integra, chociaż skoro możesz oglądać innych to nie ma nic do karty... stary nie wiem, idź na forum lola (oficjalne) i spam aż nie odpowie Ci jakiś Dev Riotu od tych spraw.

tak ta karta to integra, ale lola ciągnie lajtowo. biblioteki mam, DirectX instalowałem nawet od nowa, stery do grafy tez nowe, wszystkiego próbowałem w sumie i problem dalej występuje xD nie mam pojęcia o co tu chodzi. Pozostaje mi forum oficjalne jak mówisz, powiedz mi tylko w jakim dziale to opisać i czy mogę pisać po polsku czy wymagany angielski?

ok juz napisałem jeżeli ktoś śledzi ten temat i ma ten sam problem to podaję link do mojego posta http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5210110#post5210110

Opublikowano

Spokojnie po polsku możesz pisać, tam jest jeden taki przyjemny Dev który często odwiedza tematy związane z błędami i bugami.

Dział najlepiej to "Pomoc i wsparcie" widzę że już tam napisałeś :D

Mi wczoraj takie rzeczy się działy, ale to przez Riot i tą grę wywalili z historii, tak jakby w ogóle się nie odbyła, ale to było wczoraj i płakali na forach ale dzisiaj nikomu się to nie zdarzyło więc myślę że to coś innego.

Opublikowano

Spokojnie po polsku możesz pisać, tam jest jeden taki przyjemny Dev który często odwiedza tematy związane z błędami i bugami.

Dział najlepiej to "Pomoc i wsparcie" widzę że już tam napisałeś :D

Mi wczoraj takie rzeczy się działy, ale to przez Riot i tą grę wywalili z historii, tak jakby w ogóle się nie odbyła, ale to było wczoraj i płakali na forach ale dzisiaj nikomu się to nie zdarzyło więc myślę że to coś innego.

napisałem już do suportu, myślę że powinni coś z tym zrobić. Podałem mój login i hasło ziomkowi aby zobaczył czy może się u siebie połączyć i mu wszystko hula, więc coś tu jest nie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...