Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V2 SZAMAN

chunjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skile : pomoc m7 , tal m6 , skowyt m8 , strzel m7

eq : dzwonek 65 +9 , baronow +6 2k pz , srebrna +7 , buty i amulet 1k pz ,

ogarne v2? w ktorym miejscu expic?!

Opublikowano

Bierz pare grupek na początku v2.

Zawsze wiedziałem że masz zerowe pojecie o grze, a Ty mi tylko potrafisz to uświadomić.

Byłeś kiedyś w v2 na hardzie/globalu?

Zainwestuj po evencie wielkanocnym w mega wierzchowca i wybierz bonus 150defa

stwórz nowego buffa i daj mu błogo na m1, wbij mu ten wiekszy lvl zeby chociaz skil mial 20% + ew dokup eq z intem mu.

Ogolnie słabe masz eq, lepiej zarob i uzbieraj na lepsze

kup tarcze na 61 +9

kask +8

baronow +7/+8

srebrna +9

Exp na szponach, jeden z ostatnich 4 spotów lub 6 spot od końca

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/603144-tut-bonyeq-do-v2-na-privie-lub-tez-na-plu/ Korzystając z tego poradnika powinieneś dać rac , a co do postaci na jakim biologu jesteś i dlaczego nie masz dane w błogo ? Jedno podstawowych skilli dla smoka ? Chociaż w sumie exp na poli , ale jesionkiem z dużymi śr.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zawsze wiedziałem że masz zerowe pojecie o grze, a Ty mi tylko potrafisz to uświadomić.

Byłeś kiedyś w v2 na hardzie/globalu?

Zainwestuj po evencie wielkanocnym w mega wierzchowca i wybierz bonus 150defa

stwórz nowego buffa i daj mu błogo na m1, wbij mu ten wiekszy lvl zeby chociaz skil mial 20% + ew dokup eq z intem mu.

Ogolnie słabe masz eq, lepiej zarob i uzbieraj na lepsze

kup tarcze na 61 +9

kask +8

baronow +7/+8

srebrna +9

Exp na szponach, jeden z ostatnich 4 spotów lub 6 spot od końca

Nie ma co się go czepiać ,jeszcze jak pisał posta nie było podanego lvl-a ,jeżeli byłby np. 65-67 ,to także moim zdaniem byłoby lepiej expić na początku ,plusem tego byłby także drop,na obecne eq i lv idź na szpony.

Opublikowano

Nie wiem spróbuj na sam początek wziąć szpony (zacznij od tego pierwszego małego spota gdzie się zaczynają pojawiać szpony)

Jeżeli będziesz widział ,że dajesz radę zostań tam po prostu. Zakup rosy na defa,krytyka,szycie,wart. ataku.

%Buffów powinny być w porządku. Dodatkowo zakup miksturki na szybkość ataku i ruchu i możesz oczywiście wierzchowca specjalnego np. dzika lub normalny bojowiec też starczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...