Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego społeczność LoLa jest taka nie miła ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem ze społecznością wynika z tego że najwięcej osób, które w to grają znajdują sie w przedziale wiekowym 14-17, do tego gra jest za darmo... ;)

Gram od 7 lat w WoWa i tam nie ma czegoś takiego, a jak już jest to się to tępi ;) Więc praktycznie nie ma

Opublikowano

niektórzy wgl się na grze nie znają i np wiele ofiar obraz to support za dedy ( no a on chyba od tego jest -.-)

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Mnie wnerwia tera to że jak gram rankedy to odrazu w lobby co 3 gra jest omg polish kid leave a pod koniec gry ten co flejmił miał 1/9 a ja 10/5 . I taka jest prawda większość polaków bluźnij i nie zgodzę się z tym że chodzi o wiek tylko dojrzałość umysłową .

Opublikowano

@UP Co się dziwisz? Jak spamują po polsku na czacie to wiesz. Taki koleś z np. Francji nic nie zrozumie i będzie go tylko ten spam irytował. A po drugie to wyrobiliśmy sobie taką opinię sami.. pod anglojęzycznymi filmami na yt polskie komentarze "Kto od Roja łapka w gure!!!1111"...

Opublikowano

W SC2 są ludzie normalni. Dlaczego? Bo ta gra jest płatna. A teraz wyobraźcie sobie gdyby LoL był płatny. 0 flame, 0 afk i mili ludzie. WP Riot, WP.

Opublikowano

Bo grasz teemo (osobiście bardzo się cieszę nawet jak friendly teemo pada)

Dodatkowo, jakbyś nie był chujowy, to byś flamem nie obrywał, aha, no i jeszcze to że jak twój team padnie to musi na kogoś nakrzyczeć (czytaj: tobie) żeby sobie ulżyć.

Opublikowano

Społeczność, która gra w LoL'a myśli, że jest najlepsza i potrafi tylko i wyłącznie obwiniać swój team za własny błąd.

Ja takich ludzi po prostu ignoruje i robię swoje.

Opublikowano

Mi się wydaje, że gracze lola są raczej ogarnięci, oczywiście nie we wszystkich przypadkach, ale mocnym atutem tego jest język angielski. Wyobrażacie sobie, jakby w LoLa grali sami polacy?

Porównajmy polskich graczy LoLa do graczy Metina2. Tam 80% graczy zamiast mózgu ma kartofla, a podczas meczu w LoLu trzeba troszkę myśleć. =)

Opublikowano

Często się z kimś taki spotykam, np. Gram Fiddlem 5lvl, bot lane ciągle pushuję, w końcu padają i sapią o ganka. No pewnie, wbiję się pod wieże Fiddlem która w takim momencie pada od wieży na 2 hity. Nie uważam się za świętego ale częściej próbuję dojść do porozumienia z teamem, niż się z nim wykłócać.

Opublikowano

Dużo osób się czepia tej gimbazy i tego wieku -,- mam 14 lat i jakoś nie trolluje nie oddaje killi . Równie dobrze koleś co ma 20 lat może być jebnietym trollem

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ostatnio zaczepił mnie niemiec przetłumacze wam bo nie każdy zna niemca :

ON:Pierdolona świnio to był mój kill

JA:Spokojnie

ON:Zamknij sie żydzie

Głupie dziecko

Przestań grac noobie

JA:F@@@@@ w grobie sie przewraca

I jak mnie wyzywał to pisałem zig haj tylko na tłumacz oblukałem pisownie :D

Ale to prawda , jak ci nie idze to jesteś noobem .

A gdy masz laga to szkoda komentować.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@UP to się jeszcze zdziwisz, nie rozumiem, dlaczego wszyscy tak faworyzują WEsta, grałem i tu i tam i wiecie co? Wg. mnie na weście zamiast polaczków i ruskich są szwaby ot różnica.

BTW LoL to czasochłonne zajęcie, wymaga wysiłku i aktywowania zapomnianej przez większość ludzi na tym świecie części ciała jaką jest mózg, więc kiedy ktoś popełni głupi błąd reszta flamuje, bo wg. nich to jest nie do pomyślenia a następnie zgodnie z zasadą reakcji łańcuchowej w przeświadczeniu, że są lepsi popełniają te same błędy myśląc, że to nic takiego.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja gram na Weście gdzie nie ma noobów (gram od 3 dni i żadnego nooba) i komunikacja jest dobra ;)

Zagraj kilka rankedów to pogadamy, imo taki sam poziom niezależnie od serwera.

Opublikowano

no te dzieciaczki taki jezyk w tym lolu maja ze ja niemam pytan za moich czasow bylo by to do niepomyslenia gram sobie a one "ty pojebie ty debilu" a ja "grajcie sobie sami ja was pierdole" sie wkurzylem to poszlem do szwagra i pomoglem mu kafelki w kiblu ukladac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...