Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassyn-Craft [ZOSTAŃ ASSASSYNEM][Dedyk 24/7][25slot][Super Pluginy][Miła administracja][Super atmosfera][Eq Assassyna][Eventy codzień!]

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuumqr.png

Serwer Assassyn-Craft to już mój 4serwer, lecz na tym serwerze zostało wszystko bardziej
dopracowane. Serwer aktualnie ma 25slotów. Oczywiście powiększamy :) Eventy zazwyczaj
Codziennie wieczorem, a w soboty i niedziele o 12 i o 16. Eventy czasami będą w postaci
parkour lub zabijaniu. Stworzyliśmy dostępne 2 drużyny które będą się mogli zabijać oczywiście w czasie eventu :)

Serwer ofertuje niezwykłe przygody oraz atrakcje między innymi:

- Ponad 10 różnych Eventów
- Ponad 10 różnych Parkourów
- Oczywiście Imprezy wieczorne robione przez naszą Administracje.
- Olbrzymie złoża w MZ
- Nether oraz End. Dla doświadczonych miejsca gdzie się ciągle spawnują Witchery oraz Ender Dragony :)
- Konkursy na najlepszą działke/wyspe/gildie !!!!
- Ulepszone Enchantowanie !! ( można enchantować jeden item wiele razy, wiem że dla początkujący będzie troche trudne ale oczywiście mamy expiarki :) )
- Eventy polegające na szybkości graczy oczywiście poty dozwolone lecz nie liczy się tylko szybkość ale i umiejętności !!

Jak widać nasz serwer nawet bardzo dobrze się rozwija, dzięki oczywiście naszej Administracji.
Staramy się odbudować troche mapy z Assassina i stworzyć ogromny Escape polegający na strzelaniu z pistoletu

beztytuu3fz.pngConnora ( reszte o pistolecie możecie się dowiedzieć na serwerze ). Mamy doskonałych Builderów jak i Adminów. Lubimy graczom dawać radość z gry oraz niezapomniane walki i zdobywanie ekwipunku. :)

STRONA SERWERA xxx

ZAPRASZAMY NA SERWER !!!!
b_560_95_1.png
IP : f1.owncraft.pl:6213
Opublikowano

F1.owncraft.pl:6213 zapraszamy dodano event na budowanie oraz w sirdzibach assasynow nauki jak byc assassynem zapraszamy!!!

Opublikowano

ref, ZAPRASZAMY NA SERWER DODANO NOWE EVENTY ORAZ NOWE EQ DO WYGRANIA W NASZEJ STRZELNICY :)

Opublikowano

Dnia 06.04.2013 serwer został zaatakowany zniszczyli połowe mapy przez Administratora MrKermittos oczywiście admin jak zwykle ja myślałem ze spoko ale się okazał gównem i świnią . Serwer prawdopodobnie dzisiaj o 12 -,- Przepraszamy i tępić dzieci neo ! :D

Opublikowano

Dobra wgralismy nową mape Serdecznie zapraszamy na serwer ip f1.owncraft.pl:6213 !!!!!! :)

Opublikowano

ZAPRASZAMY NA SERWER DODALIŚMY nowe Eventy serdecznie zapraszamy Dzisiaj event dla vipów i dla graczy Parkourowiec a potem wyścig na Owcach !! Serdecznie zapraszamy na serwer !!!

Opublikowano

Tak można było, ale do wczoraj -,- Podszywki to przepraszam, nie jestem jakimś FANEM minecraftblow czy skkf nie zwracam uwagi na takie coś, ale inni admini zwracają i banuja a ja to rozumiem.

Opublikowano

ref Dziś 19.00 event trwać bd 3H super bossy na całym mieście WITCHERY ENDER DRAGONY I WIELE INNYCH :) Zapraszamy :D

Opublikowano

Lagi jak mamy ataki serwera, Porozwalana mapa była do dzisiaj wszystko jest naprawione. A jeśli masz lagi to przepraszam ale inni nie mają.

Strona serwera już gotowa www.assassin-craft.xaa.pl ZAPRASZAMY !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...