Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Techniczny-DragonTech[50slotów][140modów][WL]

dragoncraftowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:FrugoIsGood

Obeznanie z modami w skali 1 do 10: 8/10

Nie zamierzam placic. Wedlug mnie idiotyczny pomysl, bez urazy. Jesli sie zdecydujesz wpisac mnie do wl bez wplaty pw.

Opublikowano

Opłata jest jednorazowa wiec dla osób które kreci takie cos to nie wydatek nie możliwy do osiagniecia. Serwer ze 140modami to nie wydatek 15zl/mci na slotach tego nie postawisz.

Opublikowano

Nick:GieroPL

Obeznanie z modami w skali 1 do 10:7/10

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne: Jest to beznadziejne.

Opublikowano

Jeżeli jest NP..

Nick: Runos i Boromax

Obeznanie z modami w skali 1 do 10: 6

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ?: Tak jestem gotowy zaplacic za nas dwóch..

Opublikowano

Nick: pro_gerrard

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ? : Nie chce za free bo płacenie jest nie na miejscu ponieważ kupiłem pełną wersję mc po to aby grać na każdym serwerze a nie jeszcze dopłacać

Opublikowano

Ja też mam orginalna wersje minecrafta :) Za nią serwer się nie utrzyma, to chyba logiczne? Serwer stoi już od 2 miesiecy, jest na ta chwile 30 stalych graczy ktorzy z oplatą problemu nie widza.

Opłata zreszta sluzy innemu celowi i osoby ktore nie widza problemu w momencie dostania linku do paczki beda poinformowane o co chodzi :)

Temat nie sluzy by komentować oplate wiec prosze sie nie dopisywać jesli ktorys warunek nie pasuje.

Na serwerze graja osoby w wieku 18-35lat i pare mlodszych :)

Opublikowano

Nick: Hickari

Obeznanie z modami w skali 1 do 10: 6/7

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ?: Zdaje sobie z tego sprawe i moge zaplacic (ale raczej po świetach) :)

Opublikowano

Nick:Huxley

Obeznanie z modami w skali 1 do 10: 8 na 9

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ? Tak,ale jestem wstanie zaplacic te 7zl tylko wtedy gdy dostane doplate do telefonu(telefon na karte ....)moze to potrwac jakies 7dni.

71436685879740346019.png

Opublikowano

Nick: Agumo

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ? Tak zdaję sobie z tego sprawę, lecz zapłacić będę mógł dopiero za tydzień.

Opublikowano

Z racji na ograniczenie forum moge wyslac tylko jedna pmke na godzine.Jesli ktos jest zainteresowany dodaniem do wl i nie przeszkadzaja mu warunki opisane w temacie, prosze o napisanie podania w temacie i wyslania mi pmki bym mogl na nia szybko odpisać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W najblizszym czasie zmiana klienta , dodanie nowych modow i generacjea nowej mapy dla nowych złóż.

Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany by dołączyc do serwera wl jeszcze otwarta.

Opublikowano

Nick: 1krzys1

Obeznanie z modami w skali 1 do 10: 7/10

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ?: Zdaję sobię sprawę,ale niestety na chwilę obecną nie mam żadnych pieniędzy,zamiast tego mógłbym promować ten serwer poprzez nagrywanie z niego filmów. A jak wiadomo serwery na modach są popularne. Zarzucam link do mojego kanału Youtube: http://www.youtube.com/user/Mr1krzys1?feature=mhee

KckC7.jpg

Opublikowano

Nick: Golden

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, że wejscie jest platne ? Tak zdaje sobie sprawe :) i moge zaplacic

elo here

Opublikowano

Kuba wyslalem Ci pmke.

Tak na serwerze można grac :)

Serwer jest online 24/7 no, chyba, że jakis gracz coś wysadzi na serwerze , wtedy jest offline na czas reperacji szkód.

Opublikowano

Na ta chwile whitelist zamknieta aż do wyjścia serwera na 1.5.1

Jednakże jeśli jestes ktoś zainteresowany zagraniem na serwerze to prosze nadal skladac podania, odpisze do osob zainteresowanych gdy serwer na 1.5.1 bedzie gotowy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...