Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KwadratowaMasakara 2|30sl|LogBlock|1.5/1.5.1|Ogar|Border|

Mickey2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:HueN
imie:Hubert
Cos o sobie(3 zdania):Mieszkam w okolicach wa-wy.Uczęszczam do 1k. gimb.Interesuje się piłką nożną i siatkówką.
Dlaczego ten serwer:Ponieważ szukam czegoś takiego czegoś
ts3/skype:to i to

Opublikowano

Nick: BigBill
imie: Przemek
Cos o sobie(3 zdania): Mieszkam w Tarnowie tak jak Syfek Lubie grac w mc moje hoby to programownie i wedkarstwo.Szuk

Dlaczego ten serwer: Zapowiada sie swietnie chetnie pogram

ts3/skype: TS3
Akceptuejsz regulamin: TAk
REGULAMIN:
Nie griefuj
Nie przeklinaj
Nie zabijaj bez powodu
Admin ma zawsze racje
Start za pare minutek!!

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Nick:Masiher
imie:Tomasz
Cos o sobie(3 zdania):Zapalony gracz minecrafta.Gracz lola i cs,a .Chetnie zagram na takim typie serwera ( to juz bedzie 5)Interesuje sie informatyką.Pomagam na serwerze (dlatego zazwyczaj nie mam diamentów :D)Bawiący sie modami(cos zawsze zj***bie :D)Oraz mieszkam za biegunie Polski(Suwałki) lubie grac w piłke nożną.Hobby to zabawa w informatyka :D)
Dlaczego ten serwer:Ponieważ na poprzednich Serwerach osiągnołem wszystko. a ten zapowiada sie obiecująco
ts3/skype:to i to :D (trollbusters.pl(chodź rzadko tam bywam)Skype tomcspro2)
Akceptuejsz regulamin:Tak(a dlaczego nie ? zwiezły i krotki wyjaśniający zasady do którego będe się stosował :P)

Opublikowano

Cos o sobie(3 zdania): Mieszkam w Tarnowie tak jak Syfek Lubie grac w mc moje hoby to programownie i wedkarstwo.Szuk

REGULAMIN:
Nie griefuj
Nie przeklinaj
Nie zabijaj bez powodu
Admin ma zawsze racje
Start za pare minutek!!

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Nick: Agumo
Imię: Patryk
Cos o sobie(3 zdania): Jestem miłą i chętną osobą do gry. Lubię współpracować z innymi graczami. I jestem ogarnięty :)
Dlaczego ten serwer: Uważam, że to jest jeden z nielicznych serwerów gdzie nie będzie dzieci, które nie potrafią grać.
ts3/skype: Posiadam to i to
Akceptujesz regulamin: Tak

Opublikowano

Nick:Sendax
imie:Rafał
Cos o sobie(3 zdania):Lubię czasami potrolować jak np. strzelanie z łuku znienacka, ale taki grief i okradanie jest już nie na miejscu. Z reguły jestem miłym, spokojnym graczem, ale nienawidzę flamer'ów i griefer'ów. Jestem z Krosna jak ktoś kojarzy ;]. Lubię pograć w MC dla relaxu.
Dlaczego ten serwer:Bardzo lubię taką atmosferę, jaka panuje na masakrze i mam nadzieje że tutaj ją znajdę, bo jak dotąd to mi się nie udawało.
ts3/skype:Niestety nie.
Akceptuejsz regulamin:Tak

Opublikowano

REGULAMIN:

Nie griefuj

Nie przeklinaj

Nie zabijaj bez powodu

Admin ma zawsze racje

Start za pare minutek!!

przestańcie kopiować ten tekst :D \

REGULAMIN:

Nie griefuj

Nie przeklinaj

Nie zabijaj bez powodu

Admin ma zawsze racje

Start za pare minutek!!

Opublikowano

Nick: KaviTM
Cos o sobie(3 zdania):Lubie grać w piłke nożną , jestem miłą , kreatywną i kulturalną osobą , w minecraft gram od wersji alpha :).
Dlaczego ten serwer: Dlatego bo wydaje mi się ten serwer będzie ciekawy :).
ts3/skype: To i to tylko ze narazie nie mam mikrofonu lecz w najblizszym czasie bedzie :).
Akceptujesz regulamin:Tak :).

Opublikowano

Nick: lodzik496 - nie komentujcie ;)
Imię: Piotr
Coś o sobie(3 zdania): Zrównoważony psychicznie, dorosły koleś nakurwiający w kwadraty.
Dlaczego ten serwer: Zobaczymy jak będzie się grać. W dużej mierze zależy to od osób obecnych na serwerze.
Ts3/skype: Posiadam / piotrek15040
Akceptujesz regulamin: Tak

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@up za malo!

Agumo-dodany

Masiher=dodany

BigBill-dodany

Sendax-dodany

W sensie, że za mało o sobie? A co mam Ci jeszcze napisać? Ciężko jest się samemu obiektywnie określić. Porozmawiałbyś ze mną na ts, skype to sam oceniłbyś czy jestem w porządku osobą czy też nie. I w taki sposób powinna być prowadzona rekrutacja. :)

Mojego skype masz więc zapraszam w każdej chwili.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nick: Arkadix11
Imię: Patryk
Coś o sobie(3 zdania): Mam na imię Patryk , mam 15 lat i lubię grać w minecraft'a ;P
Dlaczego ten serwer: Ponieważ grałem już na takich serwerach , ale na każdym administracja nie ogarniała tego co się działo , więc chce zagrać tutaj i mam nadzieje , że tu będzie inaczej ;)
TS3/Skype: Posiadam to i to :)
Akceptuejsz regulamin: Tak

Zapraszam na serwer RedCraft IP:176.9.41.151:25875

Zapraszam na serwer WiadroCraft IP:wiadrocraft.maxc.pl:25660

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...