Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zielarstwo na Resthea.eu Beta

Hasumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arczi nie zachowuj się jakbyście tylko Wy mieli jakieś pomysły, zielarstwo to nic nowego więc fakt iż Wam to podjebali jest co najmniej śmieszny.

Pavcio nie gadaj glupot nie wiesz co bedzie dodane.

A pomysl z przywolywaniem widocznie taki sam wymyslilem.

Ja niczego nie podkradam.

Nikt nie wiem co my szykujemy jak bedzie oficjalny filmik to sie przekonamy czy takie samo.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wy naprawdę macie coś z głową? Jak ktoś coś weźmie z innego serwa po publikacji na MPC się spinacie.Ludzie to złodzieje nic sami nie robią tylko kopiują, a jak wy podpierdalacie cały czas wszystko z PL-a to wszystko jest OK. Po to jest to forum, żeby wymieniać się pomysłami a nie do okoła spamować, że to wasz pomysł. Z tego co widzę to nie jedyny temat na który sobie nałożyliście jakieś prawa autorskie -_-.

Ty naprawdę nie rozumiesz że nie o to chodzi? Zielarstwo nie było u nas pierwsze, i nie przypisujemy sobie do tego żadnych 'praw'. Bodajże Draenor2 lub Nevrast pierwszy miał. Arczi mówił o koncepcji przedstawionej na filmiku, którą już sami wymyśliliśmy.

sygnatura2.png

Opublikowano

No to wasz pomysł. Zielarstwo był pomysłem kogoś innego. Czy ktoś z dreanora lata za wami, że kradniecie ich pomysły z zrobieniem zielarstwa, zdaje mi się ze nie. Wy macie tylko jakieś dziwne myślenie. elo

1) Zmień dilera

2) Poćwicz czytanie ze zrozumieniem

3) Dzięki twoim wypowiedziom poziom tego forum spada :)

4anr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...