Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zielarstwo na Resthea.eu Beta

Hasumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edytuj temat i powklejaj wszystko na początku i na forum jest tablica bonusów za te grzybki czy kwiatki .

a tak to very good , vatu nob.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Edytuj temat i powklejaj wszystko na początku i na forum jest tablica bonusów za te grzybki czy kwiatki .

a tak to very good , vatu nob.

Sedze że Arczi lepiej wie co ma robić a tabela z forum i tak nie pasuje to obecnego statusu bo będzie inaczej :)

4anr.png

Opublikowano

Spokojnie , tamta tabelkę na paintcie robił chyba ale ok , tak więc arczi good job .

Tak tą tabelke robiłem w paincie bo była ona potrzebna od zaraz a to że jest na forum to taki prezent :)

4anr.png

Opublikowano

Właśnie jestem z tego powodu bardzo zadowolony iż staracie się dawać informacje jak najszybciej i za to ci dziękuje długo nie byłem w nie pewności .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Na Almantii jest coś podobnego :) Tyle że już z animacją , poza tym dobra robota !

Widocznie od nas skopiowali.

Ja sam na to wpadlem ;o

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Arczi nie zachowuj się jakbyście tylko Wy mieli jakieś pomysły, zielarstwo to nic nowego więc fakt iż Wam to podjebali jest co najmniej śmieszny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...