Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nissan Skyline GT-R-V-Spec

Ray De

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie, czy opłaca mi sie kupywać Nissan'a Skyline GT-R-V-Spec (ten za 750k)

Czy dobrze sie nim jeździ??

Głownie poszukuje auta na Wyścigi i Pościgi.

Używam SlenfBOT'a więc kasa szybko leci

Aktualnie mam coś około 500k więc może powinienem kupić coś tańszego, albo zbierać na coś droższego i lepszego??

Zależy mi mniej więcej na Prędkości i sterowności :P

Czekam na szybką odpowiedź.. Dzięki :)

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

Opublikowano

Osiągi ma dobre, ale nie prowadzi się idealnie i skręca dość szeroko.

Bardziej polecam Mazdę RX-7 RZ, po tuningu do klasy B jest tam jednym z najlepszych wozów.

Opublikowano

W tej klasie czyli C/B Nissan sprawuje się kiepsko. Raczej polecam Ci Pontiaca, wygra z większością aut jak jest dobrze przygotowany :)

Lepsza jest Toyota MR2 ale kosztuje 2100 SB. Dobra jest też RX-8 ale ma słabe nitro i raczej wymięknie na większości tras.

Nie będę Ci polecał innych aut za SB bo są drogie.

Nie polecam Ci też kupowania Aut w klasie A i wyższych ponieważ wyścigi w wyższych klasach są trudniejsze i potrzeba dobrych części to po pierwsze a po 2 wszyscy gracze z autami za SB Cię pokonają ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mi ten Nissan wystarcza . Jak dla mnie świetnie się prowadzi , pomimo tego , że już dawno nie grałem w NFSW . Przyśpieszenie mażdży więc nie mam nic do zarzucenia ;)

@EEDIT !

@down I co sprawdziłeś ? Dobrze jeździ ?;)

Opublikowano

sprawdze ten CarChanger i dam edit ;)

Napewno kupie Ford Mustang Boss'a.

Już na niego zbieram, ale potrzeba mi jeszcze auto na teraz, i jakoś spodobała mi się ta Mazda RX-7 RZ oraz Renault Megane R.S.

Oba te auta mi się świetnie prowadzi, więc nie wiem które wybrać, :/ a wy co myślicie?

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...