Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy, wersja w języku polskim, trudność gry

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tutaj całkowicie nowym użytkownikiem cały czas gram w FPS takie jak CombatArms,WarRock,Arctic Combat aczkolwiek przychodzi taki czas gdy chcę się czegoś całkowicie innego takiego jak np MMORPG i natrafiłem kiedyś kiedyś na krótki gameplay z Tery i tutaj moje pytanie czy gra ta już jest w closed beta czy grają w nią polacy czy jest po polsku czy są jakieś itemy za kasę realną, czy jest trudna ,prosta ,nudna,ciekawa dodam iż grałem kiedyś dość długo w Metina kiedyś troszkę w Cabala i w Silkroada opiszcie mi ją w paru zdaniach.Wiem że są gameplay różne itp ale wolę się od forumowiczów dowiedzieć:),z góry Dziękuje:)

Opublikowano

Ta gra jest już jakiś czas po becie. Polaków widziałem, troszkę ich jest, tak samo jak polskie gildie. Co chwilę spotkasz jakiegoś polaka. Tera nie metin, łatwo tu nie zdobędziesz dobrego eq. Gra trochę jeśli nie powiedzieć bardzo podobna do wowa graficznie moim zdaniem. Przez całą grę zbierasz questy poboczne i fabularne przez co wbijasz większość poziomu, resztę wbijasz expiąc na potworkach. Tera szybko się nie nudzi, graj ;)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej mówi, Tera jest już sporo czasu po becie i na dodatek free to play. Polaków jest całkiem sporo. Gra nie jest po polsku. Do wyboru masz klienta w j. angielskim, francuskim i niemieckim.

Mogę z czystym sumieniem polecić. Póki co mi się nie znudziła jeszcze. Ciekawa opcja to zastosowanie sterowania no-target i możliwość gry na padzie (ponoć bardzo wygodnie). Atutem gry jest również dość duży świat i różnorodność 'mapek' (na pewno na plus w stosunku do Cabala). Poza tym całkiem dobrze widać rozwój postaci w miarę przyrostu poziomów (i golda;p). Do tego dochodzi szeroki wybór klas i ras (fajny kreator postaci:P). Questów, instacji i innych tego typu atrakcji jest również sporo. Grafika miła dla oka, co z resztą na gameplayach już pewnie zdążyłeś zauważyć.

Co do kupowania, jak to ująłeś, itemów za realną kasę - istnieje tera shop, gdzie można kupować używając "terowej" waluty. Jednak dostępne tam rzeczy to bardziej takie umilacze gry aniżeli konkretne itemy typu eq. Można się bez tego obejść bez problemu :)

#don't care

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami, lecz gdy będziesz grał już w Tere to lepiej kontroluj język i nerwy, ponieważ dzieci, które wściekają się jak padną itp. nie są tam za bardzo lubiane, a gra jest przyjemna i co do chatu w grze to polecam używać ang. bo szybciej otrzymasz odpowiedź na pytanie (sensowną).

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...