Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto?

Pawlosx1160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem bardzo długą przerwę z metiniem, czy warto wracać do gry i zacząć od nowa. Jeśli tak to co się zmieniło, gdzie obecnie są najlepsze ceny i na kótry global warto wrócić? Daje lajki za pomocne odpowiedzi.

Opublikowano

Jeśli masz chęci wrócić do gry to czemu nie. Co się zmieniło? Ogólnie to na globalu nic się nie zmieniło jedynie to że dodali ten 105 lvl. Co do cen, to ja ci osobiście powiedzieć nie mogę bo na globalu nie gram, ale czytałem dzisiaj w jakimś temacie ze na wszystkich serwerach spadły ceny.

A jeśli znudzi ci się global to spróbuj na prywatnych serwerach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardziej wolał bym zagrać na jakimś globalu niż na prive, możecie powiedzieć na kótrym obecnie są najlepsze ceny? Dodatkowo co zmieniło się w zabezpieczeniach, tj. jakie hacki działają?

Opublikowano

Bardziej wolał bym zagrać na jakimś globalu niż na prive, możecie powiedzieć na kótrym obecnie są najlepsze ceny? Dodatkowo co zmieniło się w zabezpieczeniach, tj. jakie hacki działają?

Na s26 - Solar. Gra tam najwieksza ilosc graczy (najwiecej jinno)

Ceny są niskie, bardzo niskie.

Jest duzo niskich lvl'i wiec nie trudno o pomoc na boja itp.

Opublikowano

Syriusz , Solar ceny niskie , dużo graczy . Wprowadzili szkaty ucznia + werbowanie przyjaciół pomaga w rozpoczęciu gry . Co do zabezpieczeń to chyba nic się nie zmieniło w HS .

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

nad PL się powstrzymaj do połączenia serwerów. Proponował bym ci bardziej w stronę privów, które już stoją na rynku ravia.eu, balmora :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...