Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ScarBots?/

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem.Że koleś zrobi Cię w chuja.Takie coś nie ma prawa istnieć.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

1. keylloger

2. tablica.pl - nigdy nie kupuj

3. oszust

Tak kurwa 5% , jprdl widać że na forum nie można pomagać , cokolwiek nie zauważysz i już %%% jprdl co za zjebany reg.

Opublikowano

1. keylloger

2. tablica.pl - nigdy nie kupuj

3. oszust

Nie obrażaj tablicy ;) serwis fajny jak masz kogoś ze swojego miasta :) + jak się dogadasz wystawią na allegro :)

Nie tyle co key, ale fake ;)

1.jpg

Opublikowano

Witam.

Osobiście polecam.

Kupiłem ten program kilka razy i działał bez zażutów, pokazywał wrogie statki pirackie nawet przy GM'ie.

Pozdrawiam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Pasjonat
Opublikowano

Lepiej kupić od zaufanego pracodawcy niż od oszusta jakiegoś z tablicy ;d

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Taki program nie ma prawa istnieć ze względu na budowę DO - zawartość skrzynek generowana jest po zebraniu.

@Maggot

Nie jesteś starym maggotem

Opublikowano

Taki program nie ma prawa istnieć ze względu na budowę DO - zawartość skrzynek generowana jest po zebraniu.

@Maggot

Nie jesteś starym maggotem

Właśnie chciałem się spytać czy to ten maggot :D ale tamten miał innego avka z tego co pamiętam ;)

@up coś ci nie pykło

@topic chyba, że to jest jakiś program co włamuje się do serwera gry i łamie generator nagród a później wstawia swoją zawartość <3 ależ mam wyobraźnie :D

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...