Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL potrzebuje plików (niedziałający patcher)

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie działa mi parcher od dawna, po kazdej aktualizacji potrzebuje wgrywac recznie pliki z aktualizacji.

jak na razie porzebuje plik metin2.client , metin2client.bin /pack/ locale_pl.eix , locale_pl.epk

daje dużo + najlepiej gdyby ktos podał mi swoje gg albo napisał na pw bo pewnie bede potrzebował wiecej plikow.

Do adminów, nie zamykajcie tematu , ktos da pliki i wtedy zamkne temat, nie odsylajcie mnie do tematu "potrzebuje plikow kr.pl gs" czy cos takiego itam sie wpisuje jakich plikow bo czekam juz chyba 2 dni na pliki .

Pozdrawiam .

PS oczywiscie za pomoc + lub - jak kto woli

Witam nie działa mi parcher od dawna, po kazdej aktualizacji potrzebuje wgrywac recznie pliki z aktualizacji.

jak na razie porzebuje plik metin2.client , metin2client.bin metin2.bin /pack/ locale_pl.eix , locale_pl.epk

daje dużo + najlepiej gdyby ktos podał mi swoje gg albo napisał na pw bo pewnie bede potrzebował wiecej plikow.

Do adminów, nie zamykajcie tematu , ktos da pliki i wtedy zamkne temat, nie odsylajcie mnie do tematu "potrzebuje plikow kr.pl gs" czy cos takiego itam sie wpisuje jakich plikow bo czekam juz chyba 2 dni na pliki .

Pozdrawiam .

PS oczywiscie za pomoc + lub - jak kto woli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...