Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie launchera

qba135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z uruchmoieniem launchera NFS W , dawno nie grałem więc chciałem sobie pograc . Dawniej gra fajnie działała i nie sprawiała problemów , teraz po ostatniej aktualizacji wyskakuje błąd "Podczas uruchamiania aplikacji wystąpił błąd. Jeśli problem nie zniknie skontaktuj się z centrum pomocy". Robiłem już wszystko . Zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej , net framework 4.5 , directx 11, reinstal NFS W i nic ;/ . Do robienia formata nie jestem za bardzo bo za dużo ważnych programów jest a nie mam na co nagrac ;/ . Proszę o pomoc .

Opublikowano

Wyłącznie antywirusa i zaporę, może one coś blokują.

Instalkę ściągałeś z oficjalnej strony?

Napisz do supportu, oni też powinni pomóc.

Opublikowano

Gra się jeszcze normalnie zaaktualizowała , a jak się skończyło pobieranie to odrazu wywalił ten błąd więc to nie będzie zapora ;/ . A NFS pobrałem z oficjalnej strony .

Opublikowano

Ja mam jeszcze inaczej , bo wcale nie mogę włączyć NFSW .. Mam błędy typu Fatal Error code itp .

@EDIT

Ok , już wszystko działa .. Wszystich znajomycn powywalało , was też ? :D

Opublikowano

Jeszcze sproboj czyscic kompa odkurzaczem i CCleanerem . I jak to nie zadziała usun wszystko w pi.. drobny mak i zainstaluj od nowa . Szybszy sposob u mnie kiedys zadzialalo , a na odpowiedz to se poczekasz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...