Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do PrizeRebel.com (wirtualne pieniądze)

mendol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytaie dotyczące tej strony.. odpowiedzi na moje pytanie na forum nie znalazłem, na googlach też nie. A więc zwracam się do zaufanego forum :).

Strone www.prizerebel.com zaprezentował na tym forum użytkownik (nazwy jego nie pamiętam, ale był taki który napisał TuT'ka), który nie wyjawił tyle żebym się tym nasycił, a więc..

Tyle wiem że mna tej stronie istnieją ankiety itp. które się wypełnia za darmo, ale są też te które (dają około 100pkt z zakładki 'Matomy') wymagają wysłania sms'a.

#1 Czy ktoś tego próbował?

Ponieważ mam plan zakupić starter na komórke (za około 10PLN) i powysyłać pare sms'ów, a następnie jak braknie środków na koncie to ową karte zgubić :). I z tym jeszcze dwa pytania..

#2 Czy to będzie się opłacać?

#2 Czy to wiąże się z jakimiś problemami?

Mam nadzieje że wyjątkowo nasycicie mnie odpowiedziami. :)

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

W takim przypadku to troche dziwne bo jest możliwość wymienienia tych pkt. na kupony które można realizować w skelpie, na stronie world of tanks.. :unsure:

Opublikowano

W takim przypadku to troche dziwne bo jest możliwość wymienienia tych pkt. na kupony które można realizować w skelpie, na stronie world of tanks.. :unsure:

Trudno pewnie kupili za kradzione karty kredytowe to czy cos takiego.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Strona oferuje różnorakie nagrody. Ultimate Game Card, która jest w ofercie nie jest tylko do WoT'a. Możesz ją wykorzystać w innych grach. WG "potępia" takie zachowania, więc dają bana na konto gracza, który takową kartę użył (zdobywając ją z tej strony).

1. Próbowałem, lecz zaprzestałem po jakimś czasie bo punkty leciały jak krew z nosa ;). Po ok. 2 miesiącach wypełniania ankiet zdobyłem ok 270 pkt. a najtańsza karta kosztuje 500.

2. Jak wyżej, wg. mnie się nie opłaca, zważając jeszcze na to, że są bany w "Wocie"

3. Jedynym problemem na jaki natrafiłem to powolne (strasznie) zdobywanie tych punktów, no i były przypadki, że w ogóle nie przychodziły. A! i jeszcze jeden problem, a mianowicie przy zmianie IP na zagraniczne i wypełnianie z nim ankiet z innych krajów dostaje się bana na tejże stronie.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam Krzysztof ;)

Opublikowano

Dzięki za tak rozwiniętą wypowiedź, teraz moge stwierdzić że lepiej iść do pracy i zarobić te 2 stórki i kupić normalnie w sklepie world of tanks. :)

Ja również pozdrawiam, i można zamknąć.

Opublikowano

Proszę bardzo i polecam się na przyszłość :)

PS. Na czołg to zbieram na koncie oszczędnościowym, może za rok się zbierze te 100 złotych :P

Opublikowano

Ty Krzysiu, a wiesz że to nie jest głupi pomysł? Być może obie założę konto oszczędnościowe.. ale swoje prywatne, w domu, w kopercie, :)

Opublikowano

Hah, ja mam w Mbanku od połowy lutego. Włożyłem tam resztkę z komunii :P, i dziś sprawdziłem i mam już o 2zł więcej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...