Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek z Metinem

Fontek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chciałbym zacząć grać w Metina, wiem mniej więcej o co tu b... Ale nie wiem czy zaczynać grać na tzw. "privie" czy "globalnym" i mam pytanie gdzie, kim i jak?

Każde odpowiedzi prosze uzasadnići bez powtarzania !

Opublikowano

Na poczatek polecam ci prywatny (priv) czemu? Bo łatwiej, polecam ci na chwile obecna azarona i ravie, ewentualnie balmore... jedyne ogarniete serwery które znam i na ktorych warto pograc

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ja ci radzę po prostu zagraj Wojem Bodym. Najlepszy do expa.

oraz Szamanem , każdy go expi bo buffi :)

Zacznij se na jakimś łatwym privie lub poprostu na metin2 PL

Jeżeli ci pasuje priv to wbij na iMetin . Lub na Priva gdzie niema GM - MoltenMt2

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Co ma GM do mojej gry? -,- ale dzięki za rady, może ktoś chce mnie "podszkolić" co i jak to na PW, daje 5 w profilu !

Opublikowano

A ja polecam na start pl-a ;) Najlepiej zacząć od zwykłego metina (globala) i tam wszystko obczaic :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Jeżeli to pierwszy raz to najlepiej jakas postać do expa, według mnie dobra postacią będzie woj mental albo sura WP. No chyba, ze wolisz mieć więcej ataku niż defa to woj body :) Bierz z tych trzech postaci jakas, przyjemne w expie i łatwe w buildzie ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Pierw graj na PL.. zrób WP, WP ubijesz wszystko = dobry drop = dobry zarobek = full kasy

Mając full kasy możesz zrobić jakąkolwiek chcesz postać i wykoksić ją do pvp.

A gdy osiągniesz wiele na PL to wierz mi.. wchodzisz na priva i ogarniasz wszystko, bo skoro ktoś ogarnia globala a privy są dużo łatwiejsze to wiesz. Pestka. :D

Opublikowano

Osobiście nie polecam serverów prywatnych -szkoda pieniędzy (gdy priv padnie -jeżeli masz zamiar wydawać),gra szybko się nudzi-nie czuję się tego klimatu ,który jest podczas gry na serverze globalnym ,PL-a nie polecam ze względu na małą ilość graczy ewentualnie Monastyr lub Solar,na Twoim miejscu zaczął bym grać na PH lub SG,bardzo fajne servery a o eq trzeba zawalczyć jest sporo polaków,dużo eventów,team gry Cię nie olewa jak w przypadku PL-a. Życzę udanego wyboru i gry. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...