Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrych słuchawek do kompa. Budżet - ok. 50zł.

Wymagania:

Bardzo dobra jakość dzwięku.

Dobra jakość mikrofonu - po prostu żeby osoba z którą rozmawiam mnie wyraznie słyszała.

Lajki dam.

Opublikowano

Nie da rady - tanie i super ultra.

Możesz dozbierać do 100zł i kupić fatal1tki lub kupić Sennheiser HD201 + mikrofon Zalman ZM-MIC1 sam tak mam i bardzo dobrze jest - słuchawki bardzo dobra jakość, mikrofon też, dobrze słychać, wyraźnie i poza tym ma dobrą czułość, przy czym NIE trzeszczy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobre - moze w Waszym mniemaniu.

Za 30zł cudow nie oczekuj.

Dobrze. Proszę podajcie pełną nazwę tych "fatal1itków" popatrzę na to na internecie.

Opublikowano

Creative Fatal1ty HS-800

Faktycznie cena około 100zł. Zobaczę czy na miejscu są w podobnej cenie. Jak nie to allegro/morele czy coś podobnego.

Opublikowano

doo 100zł masz superluxy hd681, które gniotą sennheisery 201, 202, fatal1ty etc. stawiam na superluxy

Opublikowano

doo 100zł masz superluxy hd681, które gniotą sennheisery 201, 202, fatal1ty etc. stawiam na superluxy

Proszę o opinię reszty, chciałem już zamawiać fatality.

Opublikowano

reszta nigdy nie miała tych słuchawek na uszach, twierdze tak, ponieważ nikt z nich nigdy ich nie polecał, poczytaj recenzje i opinie w internecie, ceneo :)

Opublikowano

reszta nigdy nie miała tych słuchawek na uszach, twierdze tak, ponieważ nikt z nich nigdy ich nie polecał, poczytaj recenzje i opinie w internecie, ceneo :)

Byłbym wdzięczny za linki aczkolwiek sam poszukam.

Edit

Patrzę na opinię i wcale takie cudo to nie jest. Owszem ludzie sobie chwalą jakość dzwięku ale mają "tandetny design" czy że są wygodne ale po czasie. Fatality są wygodniejsze ale nie mają takiej jakości dzwięku.

Przypominam to czytałem na internetach.

Opublikowano

ludzie piszą, że mają tandetny design, ponieważ mają DESIGN zerżnięty z AKG, DLATEGO tak piszą, bierz je nic lepszego nie znajdziesz

Opublikowano

ludzie piszą, że mają tandetny design, ponieważ mają DESIGN zerżnięty z AKG, DLATEGO tak piszą, bierz je nic lepszego nie znajdziesz

Ale na wygodę też się skarżą.

Opublikowano

Zamierzasz kupić kartę dźwiękową lub posiadasz głośniki z wejściem jack ? Jeśli nie to bierz słuchawki o najmniejszym oporze (najmniej Ohmów) np. Sennheiser HD201/202 (lepiej 202 jak tanie znajdziesz)

Opublikowano

Zamierzasz kupić kartę dźwiękową lub posiadasz głośniki z wejściem jack ? Jeśli nie to bierz słuchawki o najmniejszym oporze (najmniej Ohmów) np. Sennheiser HD201/202 (lepiej 202 jak tanie znajdziesz)

No to ja już nic nie rozumiem. Chyba wezmę te superluxy.

Edit

Superluxy nie mają mikrofonu. Więc zostają fatality.

Edit

No kurde ludzie na ceneo mówią że słaba jakość dzwięku w tych fatality. Wydaje mi się że po prostu mają wygórowane wymagania bo czytałem tutaj wiele tematów i ludzie polecają fatality.

Edit

Słuchawki kupione zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...