Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

trojanek1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mianowicie taki problem podczas gdy próbuję się zalogować wyskakuje mi coś takiego " Błąd połączenia z serwerem. Serwer może być niedostępna lub ustawienia twojej sieci mogą być nie prawidłowe"

A zaznaczę, że grałem już dziś tylko wyłączyłem pograłem w coś innego chciałem na nowo i już lipa

Opublikowano

Ale jak mówi, że grał- wyłączył i znowu chciał grać. A nie instalowałeś nic w tym czasie nowego ? Wcześniej nie miałeś takich problemów ? Sprawdź może czy internet dobrze śmiga, zrestartuj wota, albo całego kompa i sprawdź jescze raz !

Opublikowano

Właśnie nic nie instalowałem resetowałem kompa wszystko robiłem, i nic... znaczy lipa wyszła dopiero bo była sytuacja że mi ładowarke od lapka wyciągneli no i się wyłączył ( bo bez ładowarki mi nie chasa lapek ) chciałem pograć a tu lipa ;/ od tamtej chwili nie moge go uruchomić dziś w nocy ściągnę go jeszcze raz bo teraz go usunąłem i zobacze czy działa czy nie

Nie działa ;/

Opublikowano

Miałem tak z innymi grami... M.in LoL... Ja odinstalowałem niepotrzebne rzeczy, ściągnąłem CCleaner i on wyczyścił mi kompa z niepotrzebnych plików... Polecam pobrać anty-wirusa (polecam AVG) i zrobić skan... Póżniej zdefragmentować dysk :) Jeżeli nie pomoże nie mam pojęcia co jeszcze możesz zrobić :|

@UP Tak jak inni pisali, myślę, że to Zapora może być powodem tego problemu... Czytaj sygnaturę :D

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...