Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego Tibia jest hejcona i znienawidzona przez Internet ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z TEGO SAMEGO POWODU CO CS, sa lepsze gry od CS typu BF3, MOHW, COD a i tak sporo osób w nią gra. A gier typu Tibia nie ma bo jest 2D :) A hejtują bo są pizd.mi i sie poddają na początek.

Tibia jest grą dla hardkorowców.

Opublikowano

Bo ludzie posluguja sie zlym stereotypem tej gry i wcale w nia nie grali ba nie widzieli.

Sa tez tacy ktorym sprawila zle wrazenie po zalogowaniu i od tego momentu ja hejtuja.

Opublikowano

Bo nie umieją grać. Mój kumpel hejtuje Tibie bo twierdzi że grafika jest zjebana,a sam gra w runescape xD Ludzie którzy hejtują Tibie to przeważnie pizdki które kiedyś grały, padły raz straciły połowe eq i płaczą po dzień dzisiejszy. Wolą grać w metina bo tam można paść 120391231231251 razy i nic się nie stanie.

Opublikowano

Tibia jest hejcona przez grafikę ale to właśnie jej urok ktoś kto nie umie zacząć w tibi bo nikt go nie wprowadził zawsze będzie hejtować tibie. Ja np. wprowadziłem 5 kolegów w tibie grają do tej pory a na początku mówili że to do dupy gra nic się nie da zrobić a teraz potrafią grać cały dzień ;D

5435084992.png

Opublikowano

Hejterki i spinacze odrzuca grafika, ale za to jaka jest grywalność. A nie to co metin-biegasz i jebiesz w spacje 24/7

A co do CSA, to nie wiem jak można taką zajebistą grę hejtować, to jest klasyk a nie te bfy bez klimatu.

rihv60.png

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie. Została zhejcona może przez grafikę, może przez to ze bardzo wciąga ja nie wiem. Grałem w Tibię przez długi okres czasu i nic mi w niej nie przeszkadzało bo liczy sie dobra zabawa ze znajomymi :) Obecnie w Tibię gra coraz mnie j osób przez to, że bez pacca nie ma gry i jest zbyt dopieszczona.

Opublikowano

Ludzie hejtują io będą hejtowali.

Najbardziej dobija mnie to ,że 50% tych ludzi nigdy nie widziało tibi na oczy

Kolejne 25% z nich nie umiało przejść tutoriala - więc teraz hejtują.

Następne 20% nigdy nie opuściło rooka

I ostatnie 5% z nich to osoby które raz padły , albo ktoś ich ojebał i teraz hejtują , bo sie dali wyruchać.

Takie jest moje zdanie.

Ja mimo ,że już w tibie nie gram - nigdy nie powiem na nią złego słowa.

A wkurwiają mnie już ludzie np z mojej szkoły którzy hejtują , albo drą sie na całe gardło na korytarzu T I B I A ! , a nigdy nie grali...

Ale i tak najbardziej wkurwiają mnie osoby które są tak bezczelne ,że wbijają na jakieś forum tibijskie , czy pisza pod jakimś filmikiem na YT ,że tibia to gówno - gra dla pizd itd , i grajcie w XXX

Ostatnio widziałem fajny filmik... Autor musiał mieć 10 lat.

30 sekundowy film w którym autor pisze:

"Tibia to gówno. Gra dla pizd szmat skurwysynów pojebańców (...). Tibia jest gównem bo jest gównem. "

Przepraszam za wszystkie wulgarymzy których użyłem - nie wytrzymałem.

Mam nadzieje ,że administracja to zrozumie i nie da warna - można zawsze mnie ocenzurować.

Pozdrawiam.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ludzie hejtują io będą hejtowali.

Najbardziej dobija mnie to ,że 50% tych ludzi nigdy nie widziało tibi na oczy

Kolejne 25% z nich nie umiało przejść tutoriala - więc teraz hejtują.

Następne 20% nigdy nie opuściło rooka

I ostatnie 5% z nich to osoby które raz padły , albo ktoś ich ojebał i teraz hejtują , bo sie dali wyruchać.

Takie jest moje zdanie.

Ja mimo ,że już w tibie nie gram - nigdy nie powiem na nią złego słowa.

A wkurwiają mnie już ludzie np z mojej szkoły którzy hejtują , albo drą sie na całe gardło na korytarzu T I B I A ! , a nigdy nie grali...

Ale i tak najbardziej wkurwiają mnie osoby które są tak bezczelne ,że wbijają na jakieś forum tibijskie , czy pisza pod jakimś filmikiem na YT ,że tibia to gówno - gra dla pizd itd , i grajcie w XXX

Ostatnio widziałem fajny filmik... Autor musiał mieć 10 lat.

30 sekundowy film w którym autor pisze:

"Tibia to gówno. Gra dla pizd szmat skurwysynów pojebańców (...). Tibia jest gównem bo jest gównem. "

Przepraszam za wszystkie wulgarymzy których użyłem - nie wytrzymałem.

Mam nadzieje ,że administracja to zrozumie i nie da warna - można zawsze mnie ocenzurować.

Pozdrawiam.

Ale to juz mentalnosc , dzieci juz tak maja.

Ja naprzykład nigdy nie gralem w Metina a go szmace i gardze nim bo to tak na prawde chujowa gra

Ale masz racja masa z tych ktorzy o tym mówia nie ruszyla jej.

Opublikowano

Po 1- pytanie zjebane, nie wiem jaki jest w ogóle sens twoje pytania- co da ci odpowiedź na to pytanie? chyba,że to ma odmienić twoje życie.może to ciebie hejcą, jak nie chcesz to nie przyznawaj się po prostu do tego,że grasz w tibie

Po 2- sądzę,że jest pare powodów ma mianowicie:

- wiele osób zobaczy tylko screenshota,czy filmik na yt o tematyce tibi i od razu ją ocenia,narzekając na grafę,nie ogarniając w ogole o co w tej grze chodzi

Tibia zalicza się gier, które za pierwszym razem odstraszają, a 80% graczy sugeruje się właśnie na początkowych minutach
spędzonych z tytułem

-powstał stereotyp,że tibia to gra dla dzieci więc większość 15+ latków boi się przyznać do gry w tibie,chyba że otacza go równe grono tibijczyków np. w szkole

-ze względu na trudność gry oraz to,że gra bez pacca wydaje się nie bezsensowna a na dodatek "expi się tak dłuuuugo"(polecam bocenie:))

tyle powiem na ten temat

Opublikowano

@up x2

Ja grałem - żałuje.

W to grają albo 12 letnie dzieciaki proszące o expa czy eq albo 30-40 letnie staruchy.

W wieku 16-22 kogos spotkać to cud.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@UP

Hotari wymieniając ten przedział wiekowy miał na myśli Metina a nie Tibię... przeczytaj jeszcze raz kilka ostatnich postów ;)

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...