Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC cz.3 i świąteczny bonus ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tymi paragrafami w regulaminie to spadłem z krzesła ze śmiechu, jak będziecie warnować, banować to wpisujcie powody artykuł X, paragraf Y xD

Tabelka ładna ale trochę jebie po ochach ten biały z czerwonym.

Będzie część 4?

Myślę, że to nie byłby głupi pomysł, bo część użytkowników nadal nie wie, za co dostaje warny. :)

@SkrandeR

Czy Ty nie miałeś przypadkiem bana na 24h? W ogóle za co VIP?xD

Opublikowano

Beat robiony przez producenta ToZu za co wielkie dzięki i całożyciowy props.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Bit jak bit, nie kręci mnie w ogóle, ale czemu koniecznie musieliście go umieścić na stronie głównej?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Dlaczego SkrandeR ma Vipa?

A ten "bit" mi się nie podoba, nic nie zrozumiałem, dziwnie to było zaśpiewane.

Być może się nie znam, nie wiem.

1364585759-U275536.png

Opublikowano (edytowane)

Z tym syfem na głównej to przesada...

Nie ma to jak promować osobę która nie raz pokazała jaka jest (czyt. reklamy,dissy itp)

Rejestracja > hejt > diss na mpc > reklama własnego forum > powrót > kid > mod > reklama własnego forum > usuniecie konta > przywrócenie konta > promowanie piosenki > vip /// zapewne jutro kid

znamy sekret jak dostać vip'a na forum

Edytowane przez Marcuśny

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Z tym syfem na głównej to przesada...

Nie ma to jak promować osobę która nie raz pokazała jaka jest (czyt. reklamy,dissy itp)

Patrz lepiej : Skina robiłem wraz ze Sco i jego ziomkiem ponad 3 dni, chuja lepiej jakieś gówno dać niż skin chociaż dla testu na forum ;) Logika MPC, props dożywotni.

Dlaczego SkrandeR ma Vipa?

Układy..układy hmm..i wiesz co ? Układy, nie powiedzą Ci, prędzej ja perma dostane niż wyjdzie najaw ;)

Opublikowano

Patrz lepiej : Skina robiłem wraz ze Sco i jego ziomkiem ponad 3 dni, chuja lepiej jakieś gówno dać niż skin chociaż dla testu na forum ;) Logika MPC, props dożywotni.

Układy..układy hmm..i wiesz co ? Układy, nie powiedzą Ci, prędzej ja perma dostane niż wyjdzie najaw ;)

To ja podziękuje za moderacje tego forum.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To ja podziękuje za moderacje tego forum.

Moderujesz po to by pomagac innym, a nie dla administracji forum. Miej ich gdzies i tyle.

sstwc.jpg

Opublikowano

Moderujesz po to by pomagac innym, a nie dla administracji forum. Miej ich gdzies i tyle.

No niestety, ale w tym przypadku takie nastawienie nie jest dobre ;-) Skoro już ktoś decyduje się na dojdzie do zespołu mpc, musi umieć wraz z innymi go tworzyć.

Opublikowano

No niestety, ale w tym przypadku takie nastawienie nie jest dobre ;-) Skoro już ktoś decyduje się na dojdzie do zespołu mpc, musi umieć wraz z innymi go tworzyć.

Nie musi go tworzyc ze wszystkimi ;) wystarczy solidna grupa z kilku osob i jazdaa.

sstwc.jpg

Opublikowano

BTW.

PIOSENKA? PRZECIE HOLLY SIE ZA RAPERA UWAZA I TO GO NA PEWNO URAZI CO TY MAKIN ZROBILES

Mylisz się bracie :huh:

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano (edytowane)

Dobra, wrzucając tą nute niepotrzebnie tworzyliście temat na prima aprillis.

Edytowane przez Sawickas
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...