Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] easyMargo - bot do Margonem

Trojaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Prace nad moim botem do Margonema dobiegają końca (właściwie jest skończony, pozostała kwestia wydania). Jeśli ktoś chciałby się zapoznać jak wszystko mniej więcej wygląda zapraszam do obejrzenia filmiku poniżej :) Będzie można go dostać w ciągu paru dni.

(ostateczna wersja różni się minimalnie od tej z filmiku, głównie małe poprawki gui)

Więcej informacji znajdziecie na wiki:

http://pl.easymargo.wikia.com/wiki/EasyMargo_Wiki

Pozdrawiam

//Nowinki będą pojawiać się na

http://www.facebook.com/easymargo

Opublikowano

Bardzo fajny bocik, czy równie dobrze działa na wyższych lvlach? Ignotia itp? I czy ucieka przed dedaczami xD?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

No dzisiaj się kończy marzec i bota nie widać :D

Zrób wersje trial na np. 1h/1dzień, żeby ludzie wiedzieli za co płacą ;)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Cześć. Trochę obsuwa niestety, ale staram się jak mogę żeby wkońcu wydać program. Czekajcie, bot ukaże się na dniach.

Opublikowano
Cześć. Trochę obsuwa niestety, ale staram się jak mogę żeby wkońcu wydać program. Czekajcie, bot ukaże się na dniach.

Ile będzie kosztował?

Opublikowano

Czy ty (trojaq) nazywasz się Arkadiusz L. ?

Jeśli nie to proszę o natychmiastowe zaprzestanie korzystania z nazwy (easyMargo) do której nie ma Pan praw. Proszę o natychmiastowy kontakt na priv lub [email protected]

Gdy poprosiłem go o wiadomość na priv kontakt się urwał. Kolejne niepoważne dziecko.

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie bot będzie dziś wieczorem. Będzie kosztował ok. 20 zł i będą darmowe godziny użytkowania - tak jak w EasyMetin 2. Jest już gotowa strona: easymargobot.cba.pl.

Opublikowano

20zł za bota i stawiasz to na darmowej domenie i hostingu? No sorry, nie ma szans.

Zresztą dlaczego ty się wypowiadasz, a nie autor?

Na dole strony napisane:

NAZWA 'EASYMARGO' JEST ZASTRZEZONA.

WŁAŚNIE TAK! Jest zastrzeżona przeze mnie, a autor bota wciąż nie skontaktował się ze mną. Głupim pomysłem z waszej strony byłoby wpłacanie pieniędzy za bota na konto tak niepoważnej osoby

Pozdrawiam

Opublikowano

Po Twoim poście wywnioskowałem, że nie rozmawiałeś z twórcą więc nie oceniaj go - ja z nim rozmawiałem i nie jest niepoważny.

Opublikowano

20 zł za bota robionego w AutoIt ? to jakiś żart ale Prima aprilis już się skończyło więc się spóźniliście xD jeżeli za taką cene miałbym kupić bota to licze na to że będzie w tym dołączona automatyczna aktualizacja bota B)

Opublikowano

Masa darmowych botów powiadasz? podaj tutaj chodź jednego... przecież i tak administracja margonem znajdzie sposób na bota i pobanują za używanie go.

J0uGd.png
Opublikowano

Kupiłbym ale jakby bot był za 20zł ale na cały czas a nie jakieś klucze licencyjne na 30 lub 60 dni za tyle to można kupić zaawansowane boty do innej gry :P

Opublikowano

Buahahah. Nikt ci tego nie kupi, dzisiaj weszły nowe zabepieczenia co do e2, teraz ona się respi na losowych miejscach na mapie i możesz sobie teraz nagwizdać, twoja praca poszła się ****ć. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...