Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu gracie w metin2 ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram dla rywalizacji, tego, że mogę być lepszy w PvP niż ktoś inny, tego, że mogę coś osiągnąć, czego inni nie osiągnęli. Chęć bycia lepszyd od innych trzyma mnie przy Metinie :) Tak, najgorsza gra świata, gra dla "Neo'sów", a mimo to ma tylu fanów w Polsce jak i na świecie. Co z tego, że jest monotonna i jest mało nowości. Taka ma być. Nie zmyslna. Zwyczajna. Mimo, że gram w Metina, jakiś rok-półtora, to grałem już na wielu serwerach i nie żałuję :)

Opublikowano

Teraz gram dla nowości lub też jako GM pobawić sie z graczami . Jeżeli o sam początek dlaczego zachciało mi sie wg. w to grać to był to jedny powód. Nic innego nie działało na kompie xD + to był jedyny multiplayer jakiego w miare ogarniałem na 6 kl. podstawówki.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tak jak już jakiś user napisał tak samo wbijałem tylko 35 lvl i już dalej nie chciało mi się grać. Ale zawsze dobrze się grało. Dlaczego gram w metin2? Bo mam do tej gry sentyment, dużo znajomych gra i dużo zajebistych typków. To są moje powody dlaczego gram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...