Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak to jest z tym strzelcem?

Skaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób działa strzelec w bombowcu? Jak lecę, niby strzela sam, jak się na niego przełączam to raz mogę strzelać, raz mogę tylko popatrzeć jak działko samo strzela... Jak to działa?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

W jaki sposób działa strzelec w bombowcu? Jak lecę, niby strzela sam, jak się na niego przełączam to raz mogę strzelać, raz mogę tylko popatrzeć jak działko samo strzela... Jak to działa?

bo może przeładowuje? można nim normalnie strzelac

­

Opublikowano

Jeśli np. stery są na celowniku to strzelec nie będzie strzelał. tak samo jak ma nap możliwośc obrotu 180 stopni to już 181 stopni się nie obróci

Opublikowano

@tyskie550

F3-kamera zza samolotu
F4-kamera z dziobu
F5-kokpit

F6-wieżyczka
F7-celownik bombowy

W czym problem?

P.S. Jak piszesz to pisz poprawnie po polsku. Nie zauważasz podkreślonych na czerwono słów? -_-

Opublikowano

No właśnie niewiem czego mi nie podkreśla . A co do tematu np jak w bombowcu wćiskam F6 czyli strzelec powrut do normalnego widoku jak np w szturmowcach jest F5 to mi niedziała muszę wćiskać V nie wiem dlaczego

Opublikowano

Może sprawdź ustawienia sterowania? Sprawdziłem kilka razy i działa. Ale jeśli mówisz,że lecisz bombowcem to widok z kokpitu jest niemożliwy, na bombowcu działa tylko F3,F4,F6 i F7. Mam nadzieję,że pomogłem

Opublikowano

Aha i sorki pomyliłem się. Tzn. ja mam przestawione nieco klawisze na własne potrzeby, F5 to u mnie jest kokpit. Domyślnie kokpit jest na F2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...