Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poczatki youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwnie piszesz, kropki... a potem z małej litery xD

Co do kanału to brakuje wszystkiego:)

1.Minecraft - nie nagrywaj Minecraft'a, bo tym to już chyba każdy rzyga (za przeproszeniem).

2.Montaż - pamiętaj o montażu.. masz pełno takich programów np. Sony Vegas.

3.Kreatywność - żeby się wybić to jest potrzebne najbardziej, bądź oryginalny, nie rób Minecrafta cały czas, graj też w inne gry.

4.Rób to co lubisz i graj w to co lubisz - jeśli już lubisz grać w tego Minecrafta, to rób coś, co nikt nie ma - jak już mówiłem wyżej ORYGINALNOŚĆ!

Opublikowano

Głownie zalezy to od kontentu jaki robisz, poziomu tych filmow, od Cb samego np. jak komentujesz, czy nie przynudzasz..

Ale moim zdaniem i tak wiekszosc zalezy od szczescia i od tego jak Cie ktos wypromuje. (nie musicie hejcic, wyraziłem swoje zdanie)

Opublikowano

Teraz na YT jest bardzo dużo Zagrajmerów,zły moment wybrałeś na wybijanie się ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Chociażby brak intra... Włączyłem pierwszy lepszy film a tu SIEMA Z TEJ STRONY..., się zesrać można :D

Masz troszkę syf na kanale, wszystko porozrzucane ale wielki + stary za SOAD w playliście :)

Opublikowano

Wybił się dlatego, bo na początku nikt nie wiedział jak grać w MC, to też szukali na youtubie filmiku typu "pierwsza noc minecraft" który należał do CTSG.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Ano, Skkf wybrał sobie target bardzo łatwy do przebicia, mianowicie przedszkole, podstawówka i gimbaza.

Zacznij robić coś najlepiej nie związanego z komputerami, grami i innym wirtualnym shitem, spróbuj coś z reala zacząć nagrywać :)

Oczywiście dobry montaż się przyda, tak samo jak szata graficzna kanału.

Opublikowano

Zrób coś oryginalnego. Coś czego jeszcze nikt nie robi, albo robi, ale mało. Zrób intro, tylko takie pro, bo jak jakieś gówno z mc zrobisz to nikt nie będzie chciał oglądać. Komentuj innym, zbieraj znajomych po między nimi się wybijaj.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Włączyłem pierwszy lepszy filmik i już mi się odechciewa oglądać... Jakość obrazu i dźwięku - porażka, brak intra, cały czas klniesz

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

4.Rób to co lubisz i graj w to co lubisz - jeśli już lubisz grać w tego Minecrafta, to rób coś, co nikt nie ma - jak już mówiłem wyżej ORYGINALNOŚĆ!

Oryginalność... ludzie już chyba wszystko wymyślili.

Trzeba mieć sposób na przekazywanie treści tak aby ludzie to z łatwością przyswajali, a potem robili obrót treścią, co spowoduje ruch na kanale.

Opublikowano

Nagrywaj to co lubisz, nie zważaj na hejty i jakoś pójdzie, dobrze jakbyś miał dobry sprzęt no i oczywiście materiały muszą być ciekawe. Jeżeli chodzi o minecrafta, bo to jest chyba najbardziej kontrowersyjna gra tych czasów, jeżeli go lubisz - nagrywaj, jeżeli materiały bedą ciekawe, ludziom się bedzie podobać i też będą mogli sie przy tym usmiać to nie będziesz miał hejtów, bo wiekszość teraz nagrywa "dla kasy" byleby się wybić itd. i te materiały są tak oklepane, że szkoda gadać. Powodzenia z kanałem.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Masz dwie opcje, robić filmiki pod publikę lub dla wąskiej garstki ludzi. Przy opcji pierwszej musisz widzów traktować jak retardów, pooglądaj roja, albo rocka to zrozumiesz. Tłumaczysz wszystko, chociaż sam nie jesteś pewny co robisz, dodatkowo możesz się wydurniać, tylko musisz wiedzieć jak. Opcja druga to normalne traktowanie widzów, zachowujesz się naturalne przed kamerą.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Masz dwie opcje, robić filmiki pod publikę lub dla wąskiej garstki ludzi. Przy opcji pierwszej musisz widzów traktować jak retardów, pooglądaj roja, albo rocka to zrozumiesz. Tłumaczysz wszystko, chociaż sam nie jesteś pewny co robisz, dodatkowo możesz się wydurniać, tylko musisz wiedzieć jak. Opcja druga to normalne traktowanie widzów, zachowujesz się naturalne przed kamerą.

Nie komercyjność ma sukces komercyjny.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...