Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program Do Nagrywania Filmów w Telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Programu do nagrywania filmów w Telefonie jakiś dobry program ktoś poleca? jakis? chętnie ściagne bo nie znam wgl nazw

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

yhym no nic dzieki za trud mam juz program nagrywam i mam maly problem ;/

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Zamykaj ;/

531ms4.jpg

Opublikowano

Screencast video recorder cos takiego :) i tu mam problem bo on nie nagrywa w pozycji ''leżącej'' wie ktoś jak to naprawic?

531ms4.jpg

Opublikowano

Samsung Galaxy S Advance

Ram: 768mb (tak okolo tego)

Procek : Dobry :D

Android : 2.3

A screencast to mam full wersje ściągnełem z jakiejś strony :P

531ms4.jpg

Opublikowano

Raczej gre bo pulpit jest w formie ''stojącej'' teraz gdy zainstalowalem nowy theme przez ex launcher ekran mi sie przesuwa na forme leżącą co mi sie bardzo nie podoba ale teraz gdy wlaczam np drag racing i nagrywam to normalnie film da sie odczytac widac wszystko okej tylko ze trzeba telefon sobie przekrecic aby bylo w dobrej formie do ogladania .

ps. wie ktoś jak zrobic tak aby zablokowac forme leżącą pulpitu w ex launcher ? zeby byla tylko ta ''stojąca'' ?

531ms4.jpg

Opublikowano

ref

531ms4.jpg

Opublikowano

w ustawieniach ustaw AUTO lub landscape ;3

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

@tsdek : jest auto ale nie ma landscape

531ms4.jpg

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...