Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postal itp. (dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sens aby zakazywać takich gier jak postal itp ? Takie gry są i tak na chomiku i na innych serwerach . Ja tą grę i tak mam na kompie z modami które dają więcej krwi polecam ją :3 . I tak amerykanin ją dostanie , a tam w ameryce jest zakazana . Ja w nią grałem jak miałem ok. 5 lat . Serio , bo jestem maniak ale nie uzalezniony . Piszcie .

Opublikowano

O to były czasy. Jak byłem małym chłopcem to grałem w nią, to dzięki niej nauczyłem się wszystkich przekleństw , biciem łopatą, bądź sikania na policjanta. Me gusta. Przypomniałeś mi o niej więc se chyba ją pobiorę. Od razu przypomniała mi się petycja :D .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

@UP.

Podpisuj tę petycję do cholery,

Podpiszesz to ty ? czy pozostała przy życiu reszta twojej rodziny?

Postal jest zajebisty, ale dopiero rok temu, skumałem się, że krotchy to kutas.

Niektóre misje były pojebane.

Dla twórców propsy.

Nie ma sensu zakazywania

graphic.png

Opublikowano

He he krotchy ja skumałem ze to kutas jak miałem 11 lat . Petycja :D , a dodatek apocalypse in weekend o kurwa to było coś , polecam awp mod i zombie launcher mod . Na koniec headshot od zony a w aiw atomówka . Gdzie jest mleko ? Na tej cholernej kartce ! Polecam postal film , film jest na yt .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...