Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy denerwuje was bezsensowne nabijanie postów?

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ^_^

Pytanie z tematu: Czy denerwuje was bezsensowne nabijanie postów?

Np ja. Jest temat. Kolega pyta dlaczego dostał bana za multi acc bo miał 2 konta. (dziwne ale ok xD )

Ja piszę że nie można mieć dwóch kont na mpcforum.

A za 10 minut pod spodem kolejna osoba piszę to samo co ja: Czyli też że zakaz dwóch kont.

Potem założyciel tematu piszę że nie używał jednego a założył drugie bo pierwszego nie używa.

A ja piszę Że niby nie używał ale miał i regulamin tak mówi że ban

A pod spodem znowu za 10 minut kolega kolejny "Zakazuje się mieć 2kont" Przecież ja to samo napisałem?

Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/902325-nie-fair/

W ogóle po co wam nabijać bezsensowne posty? Dostajecie za to nagrody? Pieniądze? Chodzi o pomoc i ogólnie a nie bezsensowne pisanie tego samego co piszą inni. Powtarzania 4691865195713957 razy w kółko tego samego. Mi ogólnie może zdarzyć się że nie przeczytam dokładnie tematu i napiszę to samo co inna osoba lecz nie robię tego specjalnie by nabić posta.

Nie wiem czy myślicie tak jak ja, czy mnie zhejtujecie ale to tyle ode mnie w temacie i prosiłbym o waszą wypowiedź.

@AsaroV

Dobrze powiedziane. Nie jara mnie liczba postów pod avatarem. A takie powielanie odpowiedzi to moderatorzy piszą przy postach np "Warn 5%?" Bo jeśli tak to tego nigdzie nie widzę ;_;

@ Vanosh

Mi chodzi o nabijanie postów przez "powielanie tej samej odpowiedzi" a to jest dyskusja na temat tego ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Za takie nabijanie postów sa akurat warny, traktowane jako spam czy powielanie odpowiedzi.

Mnie to akurat nie denerwuje, jakoś nie jara mnie liczba postów pod avatarem. Takie posty raportuj a zostana ukarane, koniec, kropka.

Opublikowano

Akurat ten temat, jest do nabijania postów, bo każdy będzie powtarzał, aż zrobi się masowy spam. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wiesz dlaczego tak robią? Moim zdaniem przez bezsensowne ograniczenie możliwości pisania w niektórych działach, chociażby minecraft. Trzeba nabijać specjalnie 50 postów, żeby napisać jedną głupią reklamę. Chcąc zapobiec spamu, robi się jeszcze większy bo w poważniejszych tematach dzieci zaczynają się udzielać, nawet nie przeczytają go całego do końca, piszą byleby napisać i dobić te 50 postów. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Akurat ten temat, jest do nabijania postów, bo każdy będzie powtarzał, aż zrobi się masowy spam. :)

Dokładnie.

Połowa będzie mieć te samo zdanie, a ja swojego nie będę tutaj mówił, bo każdy może robić co chce, jeżeli nie łamie to regulaminu. Taki temat nic nie da, co najwyżej możesz zgłosić kogoś post. pis joł

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Witajcie ^_^

Pytanie z tematu: Czy denerwuje was bezsensowne nabijanie postów?

Np ja. Jest temat. Kolega pyta dlaczego dostał bana za multi acc bo miał 2 konta. (dziwne ale ok xD )

Ja piszę że nie można mieć dwóch kont na mpcforum.

A za 10 minut pod spodem kolejna osoba piszę to samo co ja: Czyli też że zakaz dwóch kont.

Potem założyciel tematu piszę że nie używał jednego a założył drugie bo pierwszego nie używa.

A ja piszę Że niby nie używał ale miał i regulamin tak mówi że ban

A pod spodem znowu za 10 minut kolega kolejny "Zakazuje się mieć 2kont" Przecież ja to samo napisałem?

Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/902325-nie-fair/

W ogóle po co wam nabijać bezsensowne posty? Dostajecie za to nagrody? Pieniądze? Chodzi o pomoc i ogólnie a nie bezsensowne pisanie tego samego co piszą inni. Powtarzania 4691865195713957 razy w kółko tego samego. Mi ogólnie może zdarzyć się że nie przeczytam dokładnie tematu i napiszę to samo co inna osoba lecz nie robię tego specjalnie by nabić posta.

Nie wiem czy myślicie tak jak ja, czy mnie zhejtujecie ale to tyle ode mnie w temacie i prosiłbym o waszą wypowiedź.

@AsaroV

Dobrze powiedziane. Nie jara mnie liczba postów pod avatarem. A takie powielanie odpowiedzi to moderatorzy piszą przy postach np "Warn 5%?" Bo jeśli tak to tego nigdzie nie widzę ;_;

@ Vanosh

Mi chodzi o nabijanie postów przez "powielanie tej samej odpowiedzi" a to jest dyskusja na temat tego ;)

pisząc ten tekst właśnie nabiłeś sobie post...

jak Ci szkoda że ktoś ma więcej od Ciebie postów to sobie pozakładaj więcej tematów :>

Opublikowano

jak Ci szkoda że ktoś ma więcej od Ciebie postów to sobie pozakładaj więcej tematów :>

Szkoda? Mam konto tutaj od 2011 r. i wali mnie liczba postów. Jestem tu aby pomagać i szukać pomocy a nie aby mieć dużo bezsensownych postów :P

Nie denerwuje mnie to jesli tobie to przeszkadza nie musisz tego czytac a propo ten temat jest do nabijania postow ;)

Oczywiście że Ciebie nie denerwuje bo o Tobie teraz myślałem. W tym temacie "to nie fair" napisałeś to samo co ja :ninja: Nie zhejtuj mnie teraz ale właśnie takie powielanie postów mnie denerwuje :unsure:

I teraz każdy mówi że nabiłem sobie post tematem. Ten temat mógłby być usunięty i posty które w tym temacie napisałem mogłyby zostać cofnięte z mojego licznika postów, po prostu chciałem podyskutować :unsure:

3t6EGVz.png

Opublikowano

nie

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Piszesz że on sobie nabił posta, ale nie pisze (cytuje z nazwy tematu) "bezsensownych" tak jak nie które dzieci, w sumie ja też jestem w tym gronie bo zależy mi na szybkim wypromowaniu serwera. Czym to jest spowodowane? Wspominałem wcześniej - ograniczeniem możliwości pisania w publikacji minecrafta. Ja na miejscu administratorów zniósł bym to w !@#$. Nie wiem dlaczego, po co, w jakim celu to zrobiliście. W sumie można odpowiedzieć - bo był spam serwerami. Tak był, ale tylko w jednym dziale, teraz macie jeden wielki (spam) na całym forum, może wcześniej też był, ale mogę się założyć że teraz znacznie się podniósł.

Opublikowano

I weź tu ich ogarnij :)

Typ zadał pytanie to odpowiedzieli więc sam nie rób spamu nie dając odpowiedzi w temacie...

@TOP, nie wiem jak jest w innych przypadkach, ale mi się zdarzyło kilka razy powielić cudzy post tylko dla tego że nie przeczytałem wszystkich odpowiedzi.

Opublikowano

szczególnie nowi użytkownicy nabijają tak posty bo myślą że czym więcej postów tym są lepsi.

a forum już nie ma tylu użytkowników co kiedyś, więc nie ma się przed kim popisywać;]

Opublikowano

To jest internet tego nie zrozumiesz. Coraz częściej masowo spamują nowi użytkownicy z parasolką bo przez pewien okres są nietykalni i tak w tydzień/dwa dobijają spokojnie 500 postów.

Opublikowano

Nie.

Dzięki +1 POST ŁIIIII ALE JESTEM FAJNY ALBO NAPISZE INACZEJ I BENDE FAINIEISY
F4I/\/Y JESTEM !!!

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Nie.

Jedyne co byc moze troche mnie, moze nie denerwuje ale martwi to ciagly naplyw debilizmu.

; )

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...