Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dragon Village Illegal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej sciagnełem sobie Dragon Village i chcialem pograc wiec wlączam i pisze ''illegal aplication has been detected. Exiting Game''.

I NIE WIEM o co chodzi mam roota na telefonie (Telefon Samsung Galaxy S Advance) a także S.U (Super User). GameCIH i GameKiller'a . Wie Ktoś Jak to naprawic bo zapomnialem dodac ze chcialem sobie zmodowaną wersje ściagnąć do tego a i zmodowana nie dziala to samo wyskakuje :/

Pozdrawiam

†Assassin

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

za 1 razem tak to też wyskakiwalo a potem sciagnelem z jakies strony to 2 zmodowane i tez nie dzialalo :D

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Nie każda gra działa na jakimś telefonie , a masz jakiegoś anty virusa na telefonie ?

Opublikowano

żadnego

531ms4.jpg

Opublikowano

a zapomnialem dodac mialem podobnie tak z SuperStars BaseBall 2013 wyskakiwal error a potem jakos samo zniknelo i zmodowana wersja dziala a to nie chce dzialac pomoże ktos? ;/;

531ms4.jpg

Opublikowano

Weź może usuń dane na telefonie przez titanium premium coś tam...

Następnie usuń tą aplikację.

Pobierz i zainstaluj ją od nowa.

Opublikowano

spróbuje , Można Jakąś dokładną opsługę tego titanium bo wiem co to jest ale nie wiem jak sie tym obslugiwac ,

Ogarnełem , zrobilem jak kazales , i...Jednym Slowem Dupa :/

531ms4.jpg

Opublikowano

Zechce Ktoś Pomóc (Przepraszam za Odkop)

531ms4.jpg

Opublikowano

hmm wiesz wystarczy że je odłaczylem od super user i by juz nie byly wykrywalne ;/ ale dalej wykrywało

531ms4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...