Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirLord [Hamachi]

VirQu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0_0_25646928_co_ty_pierdolisz_przez_bart

Mój no-hamachi radził sobie z DoS'ami, takie samo prawdopodobieństwo że ktoś jebnie DoS'a na hamachi jak na no-hamachi.

Odpowiednia konfiguracja i 0 problemów.

Tyle ode mnie.

@topic

To prawda, hosterów no-hamachi jest garstka =)

To chyba dosy lecą z łącza 1MB/s..

Nie lepiej kupić dedyka kimsufi za 100zł? Utrzyma około 300 osób

Opublikowano

virqu mam nadzieje że na no-hamaku będą większe mapy z innymi mobami bo te są okropne i do tego spoty jak i moby są za duże przez co są straszne straszne lagi. Jest wiele ładniejszych map np. przedsionek moby mógł byś dać te z 3 metina w lordzim przyjeciu są one dużo estetyczniejsze i z pewnością mniejsze lagi będą robić. Co do spotów lepiej zrobić mniejsze i zmniejszyć czas respa potworów do 5s wtedy gracze z słabszymi komputerami będą mieli równe szanse i wszyscy będą szczęśliwi.

Opublikowano

Mam zrozumieć że serwer padł czy co ? :C

serwer nie padł przenoszą na no-hamachi i teraz jest off nie wiadomo kiedy konkretnie zostanie przeniesiony na stronie na czacie poczytaj

Opublikowano

Napewno niedługo będzie znów ON:). Jak dla mnie najlepszy serwer PvP. Tylko fajne jak by usuneli kryte, hp, i przeszywkę z tarczy i luda z 6\7 b. I zwiększyli trochę większą szansę na wejscie absów po 20% i hp 20000 bo strasznie słabo wchodzą. I najlepiej na mapie bossów dodać rekspy w innych też miejscach bossów bo tak to ludzie strasznie ksują i biją na wolnych jak się czeka i wyganiają, bluzgają.

No to czekamy znów na serwer! Polecam Gorąco:)! Brawo Dla Vra za Stworzenie serwera!

Pozdrawiam......

Opublikowano

Napewno niedługo będzie znów ON:). Jak dla mnie najlepszy serwer PvP. Tylko fajne jak by usuneli kryte, hp, i przeszywkę z tarczy i luda z 6\7 b. I zwiększyli trochę większą szansę na wejscie absów po 20% i hp 20000 bo strasznie słabo wchodzą. I najlepiej na mapie bossów dodać rekspy w innych też miejscach bossów bo tak to ludzie strasznie ksują i biją na wolnych jak się czeka i wyganiają, bluzgają.

No to czekamy znów na serwer! Polecam Gorąco:)! Brawo Dla Vra za Stworzenie serwera!

Pozdrawiam......

masz racje jak by dali bony że zawsze na max wchodzą a z bossami nie wiem czy to dobry pomysł dla niektórych tak a jak dla mnie dobrze jest walka o drop aby mieć lepsze eq i trzeba trochę się poświęcić

Czekam na Serwer mam nadzieje że już wkrótce VirQu jak możesz podaj kiedy mniej więcej

Konta zostaną usunięte i eq ? czy zostaje

Opublikowano

Ogólnie serwer może być, ale ta szansa, żeby wbić 20% abs i 20000 hp jest ponad siły gracza bez BS... w sumie to i z bs byłby problem wbić coś konkretnego:p

Dlatego apeluje, aby zmienić te bony na maxy (ludzie już mogą pozostać 15 i 20), bo po prostu nie zamierzam siedzieć kilka dni nad 1 itemem, aby "może" wbić coś fajnego...

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...