Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tank Project - World of tanks na przeglądarkę.

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszperałem chwilkę w internecie i znalazłem "kopię" world of tanks. Te same drzewka technologiczne, podobny interfejs i grafika jak z alfy world of tanks. Szybko idzie PD oraz nie potrzeba niczego pobierać jest to gra na przeglądarkę. Rozgrywki na chwilę obecną to 5 vs 5

W grze jest:

1. Konwertowanie doświadczenia,

2. Czołg premium (T-34-57)

3. Leopard 1

4. Amunicja złota itp

5. Sprzęt eksplotacyjny 

6. Premium

7. Moduły których nie ma w grze np: Moduł dający + 100 HP

8. Moduły które są w grze.

9. Możliwość przemiany złota na kredyty.

10. Możliwość wymiany złota na wolne PD.

Link do gry warto sprawdzić: 

http://pt.gamebox.com
Opublikowano

Tak nic nie trzeba pobierać jeżeli ma się google chrome lub inną przeglądarkę na bazie google chrome np comodo. W innych np firefox trzeba pobrać adobe flash player i U3D plugin

Opublikowano

Tyle co musisz mieć, to Unity 3D zainstalowane
Mapy ściągną się przy pierwszym wejściu na nie

Gra fajna, mam już III tier, ale niektóre czołgi są przekokszone... D:

shoob.png

Opublikowano

Dzięki wielkie nie mam zainstalowanego WoT'a na razie a to uzupełni mój głod łap like!

Jeśli bendą postępować lepiej niż wot to gra będzie lepsza nei zapomnijmy że to alpha !

Opublikowano

Gra fajna- przyjemniej się gra niż w WoTa, bo nie łapie co chwila 1 fpsa. Ale niektóre czołgi są przekoks. BT-7 jest tak OP że o ja... o.O T3 który ciśnie T5 bez problemu...

Opublikowano

WG może ich w dupsko pocałować a nie pozwać... Jak masz zamiar pisać takie bzdury to lepiej nie pisz nic. Na chwilę obecną to gierce daleko do World of Tanks jednak należy pamiętać że to dopiero beta no i przeglądarka co jest jej dużym atutem... na co zresztą WG odpowiedziało projektem World of Tanks Blitz .

Opublikowano

Troche kulturki misiaczki. Aziraal nie osmieszam się niby czym ? napisałem tylko, że nie umią własniej gry wymyśleć tylko odgapiają i niby dlaczego mogła by być sławniejsza ? nikt nie będzie grał w tą kopie wota. ps. nie nabijaj postów Aziraal.

Opublikowano

Panowie dajcie spokój. Poinformowałem Was o grze nie po to abyście się sprzeczali czy gra jest dobra czy zła. Jest na przeglądarkę więc nie trzeba nic pobierać kto chce grać niech gra a kto nie chce niech nie gra.

Opublikowano

WoT Blitz to tylko wersja pod androida, pozatym WG nadal może ich pozwać bo skopiowali wszystko co można było

1213o.jpg

Opublikowano

Gra jest fajowa. Bardzo zabawna :) Nie gryźcie się kotki, spokojnie ... Po co ich pozwać ? Pozatym, wcale ich nie kopiują. Wymyślili gre o czołgach w przeglądarce. Jest podobna, na pewno się wzorowali na wot, ale nie kopiowali. Jejku, ciekawe co wy byście wymyślili na ich miejscu ? Nazwy czołgów są takie same, ale to tak samo jak i CollinMcRea pozwałby Need for Speed-a o to, że mają takie same samochody ^^

Opublikowano

Gra genialna i może mieć więcej graczy niż wot.Można sobie pograć bez pobierania ogólnie polecam.

@edit Zapomniałem dodać, że ma bardzo małe wymagania i jest jeszcze raz genialna genialna genialna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...